Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve Springfieldu došlo k tragické události. Má v tom prsty děda Simpson? (TV Prima)

Recenze (8)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem dobrá epizoda, která mi připomněla, jak jsem kdysi taky ulítával na podcastech :D Jinak poselství celkem dobrý, odsuzovat, aniž by bylo dost důkazů? Jen ten konec... uf... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podcasty sú mi šumafuk, ale na druhú stranu nechýba zopár veľmi dobrých fórov a ako bonus dosť prekvapivé rozuzlenie, ktoré je tak vtipné, až je smutné. Vlastne presne naopak, tak smutné, až je vtipné. Ale zase svojim spôsobom ide aj o happy end. No a čo Kent? Dúfajme, že na ďalší koniec jeho kariéry sa do ďalšieho dielu zase zabudne. Ako to bude s chudákom Stellanom, to si počkáme do ďalšieho podcastu. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abe Simpson v této epizodě má přítelkyni,která ho později opustí.Ona přítelkyně je bývalá herečka.Později se s ní dá zase dohromady.Abe tvrdí,že je to jeho poslední láska.V tomto díle si Springfield myslí,že děda spáchal vraždu,ale Abe přitom nikoho nezabil.Abe je později dokonce i ve vězení.Dávám 60 procent a 3 hvězdy. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi fakt líto, že se tvůrci rozhodli na sílu věnovat spíše aktuálnímu společenskému dění, než třeba cestou parodií nejslavnějších filmů, na nichž stála sláva Simpsonových v dávné první desítce sezón. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Když poslouchá Líza s Marge podcast, tak na gauči není položena kabelka. Později tam už ale je. (Duoscop)

Reklama

Reklama