Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cletus se stane pěveckou hvězdou, ale všechno zkazí, když se ke svým fanouškům obrátí zády... (TV Prima)

Recenze (8)

Alex_01 

všechny recenze uživatele

Jeez to je ale garbage. Simpsonům už došly nápady, tak už jim nezbývá nic než vykrádat sebe sama (kde jsou policajti když je člověk potřebuje je joke který už zopakovali aspoň potřetí). Cletus je zajímavá postava u které by mě zajímala spíš její minulost než totálně předvídatelná epizoda o jeho krátké hudební kariéře. Příběh je nudný jako prase, nepřináší žádné konflikty, zvraty, vtipné situace, satiru. Jednu hvězdu dávám za chabou parodii Elen která mě sama o sobě celkem sere. Konec epizody je už jenom trestuhodné natahování stopáže-snaha o absurdní humor který je ovšem opět bezvrstvý a prázdný jako celý seriál. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kletus je hustá postava, ale vždycky to byla větší sranda, když se objevoval společně s celou rodinou jen jako postava v pozadí. Takhle ho cpát dopředu v obalu nudy ničemu neprospělo. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cletus je skvelá postava a jeho početná rodinka detto. Preto ma trochu mrzí, že diel venovaný jeho kariére je hodnotený iba priemerne. Je jasné, že tento chlapík to zo začiatku rozpumpuje predovšetkým v redneckých pajzloch, ktoré ale majú svoje nezameniteľné kúzlo. No a hádajte, kto mu bude robiť manažéra. Dočkáme sa skvelej paródie na show Ellen Degeneres a na záver poteší scéna z väzenia, kde zase perlí Wiggum. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Homer se zmíní Cletusovi, že jednou zastupoval jednu krásku. Odkazuje tím na epizodu Ctěný pan Homer (1992). (Duoscop)
  • Když se Cletus rozhodne vrátit domů, tak mu zpívají jeho děti, kterých je 21. (Duoscop)

Reklama

Reklama