Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Montgomery Burns začne s konzumací hamburgerů, což u něj vede k téměř okamžitému infarktu. A tak se rozhodne vyrábět hamburgery veganské, které tolik nezatěžují zažívání. Ty se stanou hitem a pan Burns milovaným miliardářem... (TV Prima)

Recenze (8)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tu čtyřku tady zanechám, jelikož se mi málokdy trefí díly o Burnosovi do noty a tady jsem si kupodivu neměl skoro na co stěžovat. Je to pořád zbytečně trendy a mohlo by to volit jinou cestu humoru, tahle série čítá ale mnohem horší epizody. ()

Reklama

whack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcem moc filozofovať, ale viem, že viacerí tvorcovia Simpsonovcov sú vegetariáni (napr Groening a Castellaneta) a Simon (†) bol dokonca vegán a aktivista za práva zvierat... Nerozumiem preto, prečo snáď v každom diely (možno okrem Líza vegetariánkou) zvrhnú tému vegánstva na niečo hodné opovrhnutia. V tomto diely si Líza spomína, ako sa vždy zhnusovala, keď chutnala nové vege jedlá. Jediný vegánsky burger, ktorý jej chutí, je neekologický, lebo sa kvôli nemu rúbe prales. Čo teda týmto chcú tí vege tvorcovia povedať, je záhadou. (BTW, kde zmizla zo Springfieldu vegánska reštaurácia, ktorá bola otvorená v S31E13?) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fóry s Burnsom sú špičkové (kontrolóry na stene, levitácia po vypití bublinky šampanského, útek pred Lízou), až nadobúdate dojem, že seriál je späť v top forme. Taktiež nápad s vegánskymi burgermi je obstojný. Záver ale vyznie prekvapivo do prázdna a dejová linka s Marge kupujúcou akcie vlastne detto. Stále ale veľká spokojnosť, najmä vzhľadom na všeobecnú skepsu voči najnovším sériám. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Když se Burns poprvé zakousne do hamburgeru, tak se objeví odkaz na film Titanic (1997). (Duoscop)

Reklama

Reklama