Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (13)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jednotlivých dílů sedmnácté série 76%. Tady už lze vypozorovat značný kvalitativní pád Simpsonových. Hodně průměrných dílů, některé skoro propadáky a relativně slušné skóre jim zachraňuje snad jen epizoda - Zdánlivě nekonečný příběh, který dosahovala kvality epizod prvních desíti sezón. Bohužel každou novější řadou si Simpsonovi užívám méně a méně. **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Môj súkromný názor je, že Simpsonovci nestrácajú dych ani v sedemnástej sezóne. Občas sa síce zdá, že to najlepšie majú za sebou, ale potom sa objavia epizódy, ako Opičí proces, Zdanlivo nekonečný príbeh, Dievčatá to majú ťažšie alebo obligátny čarodejnícky diel a vaša viera v tvorcov a ich genialitu je obnovená. Čím som aj vymenoval moje najobľúbenejšie kúsky sezóny. Ak som na niektoré nezabudol... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (84)

  • Na začátku epizody je zmíněn seriál O.C. (od r. 2003). (Duoscop)
  • Při tiskovce se někdo opře do starosty Quimbyho, že jeho kancelář je jedním velkým fiaskem. Když se Quimby zeptá, kdo to je, řekne, že jeho tiskový tajemník a Quimby že si měl raději najmout synovce, a ona postava řekne, že je jeho synovec. Ale z epizody Chlapec, který věděl příliš mnoho (1994) víme, že starostův jediný synovec, Fredy, je jen zbohatlický vulgární frajírek. (Guilemot)

Reklama

Reklama