Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 11

(série)
USA, (1999–2000), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (15)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo zlatých časov seriálu mi jedenástka pripadá možno tesne pod vrcholnými sériami, nie je tu totiž až tak veľa plnohviezdičkových epizód, aspoň z môjho uhla pohľadu. Geniálnych, kultových a legendárnych fórov sú tu ale stovky. Opäť sa ťažko vyberá to najlepšie, ale asi jednoduchšie ako pominulé série. Tak len tak z voleja; Kto vie, kto ovdovie, Pánska rodina alebo Plastický Očko asi vedú. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A z toho plyne ponaučení Lízo: Pokud se tvoje sny neplní, stěžuj si a obviňuj všechny kolem." "To je tedy mizerná lekce, pane Clintone." "Jó, a já jsem zas mizernej prezident." ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jednotlivých dílů jedenácté série 80,5% ***** (u Simpsonů dávám 5* od 80%) . Zlatá Simpsonovská éra je ta tam. Co se všech dílů týče nejhorší řada od druhé sezóny. Spousta tuctových dílu se sice občasnými geniálními fórky, ale také dost často slabším příběhem. Pořád se zde ovšem dají najít skvělé a zábavné díly jako Fujtajbl nebo netradiční Cena smíchu. **** ()

Galerie (14)

Zajímavosti (130)

  • Když se Homer snaží přesvědčit Barta, aby si vzal prášky, tak zmíní postavy ze seriálu Tom a Jerry (od r. 1940). (Duoscop)

Reklama

Reklama