Reklama

Reklama

Epizody(22)

Recenze (15)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jednotlivých dílů patnácté série 78%. Tato sezóna se příliš nelišila od té třinácté či čtrnácté. Vtipy byly někdy úsměvné někdy méně a někdy až skoro geniální, ale jak již sem psal u minulé řady po příběhové stránce už to zkrátka není taková síla, jako deset řad dozadu. Díly, které stojí za zhlédnutí - Toulky historií s Marge, Válka s molochem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnástu sezónu by som stále zaradil do zlatej doby seriálu, i keď tá predchádzajúca bola asi o kúštik lepšia. Jednoduchšie sa aj dala séria rozčleniť na štvorkové a päťkové epizódy. Najviac zaujali čarodejnícky diel, Já, robot (asi aj kvôli láske k sci-fi a Asimovovi), Margina verzia histórie, Homer ako Pie Man či Vojna s Molochom. No a ešte k Ja, robot, tu Homer skutočne ukázal, aké má veľké srdce a ako miluje svoju rodinu. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé momenty střídají ty úplně stupidní, to samé platí i o dílech samotných. Někdy má díl skvělý rozjezd a nakonec to vyzní tak nějak... nijak. Politické a vlastenecké díly mě absolutně nebaví, přijde mi, že od čtrnácté série je jich víc a víc... tahle série pro mne byla fakt na hraně 3 a 4 hvězd, ale zachránilo to několik fakt dobrých dílů. 15 sérií zkouknuto, 15 zbejvá... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (103)

  • Scéna, kde se Líza dívá do "Simpsonovského průvodce" a zmiňuje, že Spasitel již jednou štěňata měl, odkazuje na epizodu Dva tucty a jeden chrt (1995). (peeteno78)

Reklama

Reklama