Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 7

(série)

VOD (1)

Epizody(25)

Recenze (15)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jednotlivých dílů šesté série 86% ***** (u Simpsonů dávám 5* od 80%). Další skvělá série byť podle mě nepatrně slabší než ta předchozí. Stále ovšem bravurní zábava zasluhující si nejvyšší ohodnocení. Průměrné hodnocení uživatelů IMDB 8,3 (83/100). Sedmá série se u nás vysílala zároveň se šestou. Díl série: 22 krátkých filmů o Springfieldu ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

01. Kdo postřelil pana Burnse? - 2. část, 02. Radioaktivní muž, 03. Domove, sladký domove, 04. Bart prodává duši, 05. Líza vegetariánkou, 06. Speciální čarodějnický díl VI., 07. Tlouštík Homer, 08. Babička, 09. Poslední šance Leváka Boba, 10. Slavnostní epizoda, 11. Nemáš se čím chlubit, Marge, 12. Homerův tým, 13. Dva zlí sousedé, 14. Výjevy z třídního boje ve Springfieldu, 15. Udavač Bart, 16. Líza bortí mýty, 17. Homer ve službě, 18. Den, kdy zemřelo násilí, 19. Ryba jménem Selma, 20. Bart na cestě, 21. Dvaadvacet krátkých filmů o Springfieldu, 22. Zuřící dědeček a jeho reptající vnuk v Prokletí pekelných ryb, 23. Mnoho Apua pro nic, 24. Homerpalooza, 25. Simpsonovi na prázdninách ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť takmer bezchybné. Pomer päťhviezdičkových a štvorhviezdičkových dielov je zhruba rovnaký ako pri predchádzajúcich zopár sezónach, som zvedavý, či to niektorá séria vytiahne na sto percent vo všetkých 25 častiach. Ťažko vyberať to najlepšie, možno subjektívne druhá časť krimi Kto postrelil Burnsa, snaha Burnsa vyprevadiť Abrahama zo sveta v Zúriacom dedkovi a pochopiteľne Homer v službe u Burnsa. Tento pán v rokoch a bez svedomia mal v "sedmičke" veľmi silné momenty. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (175)

  • Ve scéně s Itchym a Scratchym si Scratchy ukrajuje z vlastního břicha, které má na talíři. Když mu ale Itchy donese účet, tak je talíř prázdný. (Duoscop)
  • Při přeletu stíhaček hraje „Rock You Like A Hurricane“ od Scorpions. (Duoscop)

Reklama

Reklama