Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (16)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

01. Vzhůru na prázdniny, 02. Tramvaj do stanice Marge, 03. Homer kacířem, 04. Líza královnou krásy, 05. Speciální čarodějnický díl III., 06. Bartův trest, 07. Marge jde do zaměstnání, 08. Nová holka v ulici, 09. Pan Pluhař, 10. Lízino první slovo, 11. Homerova koronární operace, 12. Marge versus jednokolejka, 13. Selmina volba, 14. Velký bratr, 15. Svatého Valentýna, 16. Homer na suchu, 17. Homer - spása Springfieldu, 18. Tak takhle to dopadlo, 19. Nastrčená osoba, 20. Hadobijecký den, 21. Marge za mřížemi, 22. Šáša Krusty je zrušen - šáša Krusty má padáka ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cítiť, že sa Simpsonovci blížili do toho najlepšieho, zlatého obdobia. Aj štvrtá séria obsahovala len málo epizód, kde som neudelil plnú paľbu. Čakalo nás množstvo cameí slávnych osobností, nie vždy to vypálilo na sto percent, ale vždy minimálne potešilo. Najlepšie časti u mňa asi Pán pluhár a Marge verzus jednokoľajka. No a myslím že dvakrát som sa pristihol, že vidím epizódu prvýkrát v živote. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer zde "utužuje" vztah z Marge.Děti se na Krustyho táboře zrovna nenudí.Málem tam umřou.Krusty je málem pasován na rytíře britskou královnou.Děti na táboře musí pracovat(vyrábět peněženky).Homer posiluje,když jsou děti na táboře.Bart se tam málem nedostane.Kvůli špatnému "vízu",které mu učitelka upraví.Lisa je v této epizodě u lékaře-černocha Dr.Dlahy.Docela se mi to líbilo.Dávám 3 hvězdy a 60 procent. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (128)

  • Scény s Maggie ve školce (např. když se snaží získat pro ostatní děti dudlíky) parodují některé scény z filmu Velký útěk (1963). Hraje v nich i hudba z tohoto filmu. (Rico96)
  • V epizodě jsou zmíněné XXIII. letní olympijské hry v Los Angeles (z roku 1984), které bojkotoval jak tehdejší Sovětský svaz, tak i ostatními státy východní Evropy včetně Československa (šlo o odvetu za bojkot předchozích olympijských her v Moskvě). (Duoscop)
  • V této epizodě se poprvé objevil Čmeláčí muž. (Duoscop)

Reklama

Reklama