Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Recenze (6)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Druhá série Amphibie začne být konečně pořádně serializovaná. Prvních 5 epizod je roadtrip do Newtopie, pak dalších sledujeme tohle luxusní hlavní město Amphibie. Následujících deset epizod postavy nabíjejí diamanty z tří pradávných chrámů. A pak samotný šokující konec velmi překvapí. Vypadá to, že další série s premisou seriálu docela zamává. Tak snad bude alespoň tak dobrá jak ta druhá. ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

No ty kráso, nečekal jsem tak velký odskok od první série, protože tato je daleko víc dospělejší, dramatičtější, akčnější a emotivnější. Samozřejmě je to stále velice zábavné, plné gagů a barevné a krásné animace ale pod touhle slupkou se schovávalo něco co málokdo čekal. Absolutní spokojenost   9/10 ()

Reklama

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to více propojené než první série. První díly byly takové trochu nijaké. Ta pravá zábava začala až v Newtopii a trvala víceméně až do samého konce. Pořád to má díly, které tam jsou vlastně jen na vyplnění a nijak neposouvají děj, nerozvíjejí postavy, ale je jich pomálu, takže se to dá s klidem přejít. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ann nám dospěla, konečně vidíme i jiné holky, vše je takové umírněnější, promyšlenější, konec epický. Stále je tu pár episod, u kterých jsem zíval a pokud bych je neviděl, nic by mi nechybělo. Ale i pár dalších "k ničemu" episod přesto potěšilo, rozesmálo, byl to takový hit & miss. Největší síla je ve story-driven episodách, které to fakt ženou plnou parou. Řekl bych, že druhá polovina druhé série je zatím asi to nejlepší. A ta poslední, fuh... wow Plot thickens 80 % ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je určitě lepší a zajímavější než ta první. Za sebe jsem kladně ocenil už to, že jsme konečně vystrčili paty z venkova a vydali se na road trip, během kterého se dala zažít další dobrodružství a zase to trochu rozšířilo lore celého světa. Za mě příjemná změna. No a druhá polovina jde ještě o level dál a najednou dostáváme ucelený, přímočarý, ale zároveň poměrně dospělý příběh, kde díky poslednímu dílu už nabývám konečně pocitu, že to není fajn seriál pro děti, nebo spíš konečně jsem plně zaujatý i já a těším se co bude! Jasně, některé episody byly i tak slabší, výplňové (třeba když těsně před finále řešíme šneky, tohle přeci není Spongebob!) a někdy jsem si říkal, že mě štve, když nastane nějaký problém, postavy ho vyřeší, ale v dalším díle se k tomu častokrát musí znovu vrátit, protože i když se něco jakože vyřešilo, tak to stejně musíme znovu rozebrat a uzavřít. Jak dlouho trvá někomu opravdu odpustit? No tady minimálně dva díly! Ale je to výtka? Nebyl bych víc naštvaný, kdyby tu postavy měnily své názory jak korouhvička? Takže ono to vlastně nebude špatně... Každopádně poslední díl je na 5*, má spoustu překvapení, z toho minimálně jedno hodně nečekané a opravdu vzbudí chuť po další sérii. Celkově je druhá série minimálně chvalitebná, těší i odkazy na Gravity Falls. Stejně jako Goku u mě taky nějakých 8/10 a je mi jasný, proč se mu to tak líbí, prostě modrá je dobrá :) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • V čase 0:30, když si Marcy v knihovně prochází knihu „Dr. P's Extraordinary Guide To Magic and Mystery“ můžeme vidět na jedné ze stránek ústředního záporáka Billa Ciphera z animované série Městečko Záhad (od r. 2012), na jejímž vývoji se Matt Braly také podílel. (Jeoffrey)
  • Druhá polovina epizody nazvaná Wax Museum je poctou anime sérii Městečko Záhad (od r. 2012) a je plná nejrůznějších odkazů na tento seriál. Samotný kurátor Ponds nejenže vychází z postavy Stana Pinese, ale je také nadabovaný Alexem Hirschem, tvůrcem Městečka Záhad. (Jeoffrey)

Reklama

Reklama