Reklama

Reklama

Škola zlomených srdcí

(seriál)
  • Austrálie Heartbreak High
Austrálie, (1994–1999), 154 h 18 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Todd Hunter

Hrají:

Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche, Ada Nicodemou, Rel Hunt, Putu Winchester, Salvatore Coco, Barbara Gouskos, Ivar Kants, Stephen O'Rourke, Abi Tucker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(209)

Obsahy(1)

Parta mladých lidí ze střední školy Hartley v Sydney těsně před vstupem do života dospělých zažívají své první problémy. Od lásky přes drogy až k problémům kde a s kým bydlet… (Kubesz)

Recenze (118)

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem na zadny podobny slataniny nekoukala, ale tohle bylo neco jinyho =) davali to dycky dyz sem prisla ze skoly, a tak dycky sem to mela zaply a casem se na to zacla i opravdu koukat a sledovat =)) a ono to bylo skutecne dobry a zabavny a i hlavni predstavitele stali za to, ale mohlo me urvat, dyz mi unikl jeden dil a umrel Nick a pak uz zadny flashback.. =/ ale ne, tohle me fakt bavilo =))) a Bolton a posleze i Drazic rulez ;) ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Škola zlomených srdcí přišla na obrazovky v době, kdy už byl člověk těmi středoškolskými seriály trochu přesycený. Ale tohle bylo něco jiného. Narozdíl od načesaných uhlazených zbohatlických troubů z Beverly Hills nabídl syrovou podívanou, kde rozhodně nebylo zdaleka největším problémem, co si vzít na sebe či to, zda se z člověka stává po třetím pivu alkoholik. Seriál byl rozdělen do několika fází, kdy se postupně celé party obměňovaly, takže po pár desítkách dílů už jsme sledovali osudy úplně jiné sestavy. Pamatuji si, že sympatický v tom seriálu nebyl snad vůbec nikdo, přesto se na to dalo dívat. Syrovost bez přikrášlení, na teenagerský seriál dosti naturalistické dílo, ze kterého sálala deprese naplno. ()

Reklama

MaroCR 

všechny recenze uživatele

Tu třetí dávám čistě z nostalgie. Seriál mě provázel jako občasná vata v době gymnaziálních studií. V případě nemoci, nudy, svačiny nebo psaní článků jsem to pustil kvůli kulise, ale často jsem začal opravdu sledovat děj. neurazí. ale to je vše. Jinak se mi líbila Anita (doufám, že si to jméno pamatuju dobře) a "čestný průserář" se srbskými kořeny Bogdan Dražić, jehož jméno se ale už vyslovovalo anglicky ( foneticky"drezik") :-) ()

Jiri9 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, klaním se a cokoliv jiného. Jenže tenhle seriál je prostě srdcovka. Ať si říká kdo chce co chce ale tohle má úroveň. Scénarista se nebojí nechat umřít hlavní postavu(s těma to tady bylo na pováženou). Ale k jednomu se musím přiznat Katarina byla moje dětská láska. Je prostě nádherná a pokud se teď kouknu jen na upoutávku pocity se stále vracejí. Byla prostě top. Stejně jako ostatní postavy. Tento seriál, myslím tím hlavně první 2 až řady jsou prostě vynikající. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, Radyo. Ale každý seriál má pár hodně dobře natočených dílů, a zdálo se mi, že tady jich je trochu víc než obvykle. Ale tenhle seriál byl zajímavý ještě jednou věcí - pokud jste sledovali bílého králíčka, tak byl vytetován na rameni sličné kyberpunkerky Dujour alias Ady Nicodemou alias Katariny z Heartbreak High:) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Postava herce Ruperta Reida, Declan Costello, byla pojmenována po zpěváku Elvisu Costellovi, jehož skutečné jméno je Declan MacManus. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama