Reklama

Reklama

Pan a paní Smithovi

(seriál)
  • USA Mr. & Mrs. Smith (více)
USA, 1996, 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Kamera:

Rohn Schmidt

Hrají:

Scott Bakula, Maria Bello, Roy Dotrice, Kelly Hu, Azura Skye, Dakin Matthews, Damon Standifer, Timothy Omundson, Al Sapienza, Leslie Jordan, James Calvert, Christopher Rich, Jim McMullan (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dva agenti konkurujících si tajných služeb pan Smith (Scott Bakula) a paní Smithová (Maria Bello) (nejsou manželé) jsou najmuti stejnou agenturou a musí spolupracovat. Jeden se o druhém nesmí dozvědět žádné osobní informace, ale jelikož se navzájem přitahují pokouší se navzájem na sebe nějaké informace vyšťourat. Přitom všem řeší různé úkoly zadané organizací v čele s panem Velkým (Roy Dotrice). (c.tucker)

(více)

Recenze (22)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takovýchhle seriálů by se mělo točit víc. Proč? Není jich snad dost? Takhle nevtíravě zábavných a jenom okrajově napínavých seriálů o špiónech je jako šafránu (zrovna si na žádný jiný nevzpomínám :)). A vztah hlavních hrdinů, který se pomalu vyvíjí a funguje jako spojující prvek celého tohohle dílka, je nádherný stejně jako Maria Bello. Nic proti Scottu Bakulovi, je to sympaťák a hezky se k ní hodí, ale jsem jenom člověk a ještě k tomu chlap:) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemají malý domek s bílým plotem na předměstí, nevenčí spolu po obědě buldočka v parčíku ani spolu po večerech nekopulují za účelem zplození dědice. Tito falešní manželé jsou lepší, než většina šťastných amerických rodin s thymolinovým úsměvem. Oni spolu totiž pouze poměrně tajně agentují, bez výčitek si lžou, pohodově se popichují a mně s nimi bylo vždycky fajn. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Po pôvodnom UTEČENCOVI zo 60-tych rokov jedna z nemnohých sérií z produkcie USA, ktorá sa dočkala slušného a uzavretého konca (aj keď už po 13 - epizódach). Ide o vtipnú a inteligentnú variáciu na špionážne filmy kombinovanú s bondovským šarmom. Ústredná "dempseymakepeacovská" dvojica navyše disponuje vysokou dávkou charizmy a vzájomného erotického iskrenia. Séria, ktorá pre mňa objavila jednu z najsympatickejších súčasných "femme fatale" MARIU BELLO. TECHNICKÁ POZNÁMKA: NOVA tomuto dielku vyrobila jeden z najkvalitnejších dabingov vo svojej histórii. SCOTT BAKULA (Aleš Procházka), MARIA BELLO (Martina Menšíková), ROY DOTRICE (Alois Švehlík). (3.8.2007) ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál jsem ve své době děsně žral a hrozně rád bych se na něj podíval znovu. A je rozhodně lepší než pozdější film s Bradem a Angelinou a navíc Maria Bello byla neuvěřitelná kost, jen více takovýchto seriálů. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Pohodový, nenáročný, odpočinkový a přitom velice zábavný seriál. Chemie mezi Scottem Bakulou a Marií Bello fungovala skvěle. Aspoň co si pamatuji. Přeci jen už je to nějaký ten pátek, co jsem tohle dílko viděl, což mi připomíná, že nějaká ta repríza mimo hlavní vysílací čas v TV by neuškodila, když se člověk zamyslí nad tím, jaké ptákoviny tam dávají. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Od čas seriálu Dempsey a Makepeaceová zasa raz prišla dvojica so skvelou vzájomnou chémiou. Nevážne, dobrodružné a hlavne s krásnou pani Smithovou (Maria Bello). ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, škoda, že je tak krátký (jak píše Odpadlík - 13 dílů, tedy jen jedna série). Slušně zahraný, věrohodný a sympatičtí hlavní představitelé.. krása, opravdu. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Slušnej špionskej seriál z 90. let minulého století. Zajímavější než děj, který není špatný, je sledování vývoje vztahu mezi ústřední dvojcí, která je velmi sympatická a pěkně to mezi nimi jiskří. ()

Klenotka 

všechny recenze uživatele

Pěkné, a i celkem dobře ukončené. Je škoda, že Smithovi dostali jen jednu sérii. Vtipný a rychle ubíhající seriál, se sympatickými hrdiny, kterým to spolu pěkně šlape. Trochu špiónského tajemna okolo hlavních postav, správné jiskření mezi nimi, povedené zápletky jednotlivých dílů a je na skvělý seriál zaděláno. Je dost škoda, že CBS nenechala v USA seriál ani doběhnout do konce, protože poslední epizody byly výborné a rozhodně měl potenciál aspoň na dalších 13 dílů. To, jak partneři špióni o sobě vzájemně nic nevěděli, polovinu času trávili tím, že se o sobě snažili něco zjistit, a přitom naráželi na další a další tajemství bylo zdrojem vtipných scén, kde ale ani oni, ani divák netušili, jestli právě odhalené tajemství je pravda nebo ne. Scott Bakula a Maria Bello si spolu perfektně sedli, a výborně se hodili i do svých rolí. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Jiskření mezi dvojicí agentů, které se prolíná každým jednotlivým špionážním úkonem, vtipné a originální přístupy nejen k misi, ale i situacím, k jiným lidem i sobě navzájem to je Pan a Paní Smithovi! Častokrát milý vztah kombinovaný se soupeřením, snahou pododkrýt tajemství toho druhého, je zasazen do napínavých scén a okořeněn profesionalitou i lehkomyslností obou agentů! Mnoho vtípů, záškodností a naschválků jež si jen tak letmo vyměňují oba "nikoli životní, ale pracovní partneři" je přesně ten koktejl, který mám rád a věřím, že by chutnal i vám!:) ()

G.W.Bush 

všechny recenze uživatele

Slovní přestřelky mezi nemanželi Smithovými, fungující chemie mezi nimi, přijatelné zápletky a hlavně Maria Bello s citlivýma ušima byli hlavními důvody pohodové zábavy. ()

Davej 

všechny recenze uživatele

Jak už někdo poznamenal u takových seriálů se moc hezky odpočívá. Pěkně si natáhnete nohy. Podložíte si hlavu a... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Seriál podle kterého byl natočen biják s Bradam Pittem a Angelinou Jolie. Dva agenti, kteří v krytí předstírají, že jsou manželé ale sami o sobě nic nesmí prozradit a řeší špionážní případy. Tenhle seriál jsem si zapamatoval díky neokokanému námětu a krásné Marii Bello. ()

neneka 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který jsem viděla sice až teď, ale potěšil mě i tak.. úsměvné zjištění, jak technika za pár let poskočila opravdu mílovými kroky, a další: Maria Bello snad vůbec nestárne. Nedávno jsem ji viděla v nádherném filmu The Jane Austen Book Club, což je relativní současnost, a pořád stejná!!! A stejně dobrá :-) ()

Amplifier 

všechny recenze uživatele

Pan a paní Smithovi na mě působí jako skvělá oddechovka zábava se uvolňuje postupně takže se na film velmi dobře kouká ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodovej seriál o dvou agentech, ale koukal jsem na to hlavně kvůli paní Smithové. Maria Bello je v tomto seriálu vskutku úchvatná kočka.... ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Škoda že tento seriál má jen 13 dílů - od sledování tohoto seriálu je Maria Bello moje oblíbená herečka. Jinak seriál má napětí, humor, erotické jiskření a sympatické hlavní představitele. ()

Reklama

Reklama