Reklama

Reklama

Pan a paní Smithovi

(seriál)
  • USA Mr. & Mrs. Smith (více)
USA, 1996, 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Kamera:

Rohn Schmidt

Hrají:

Scott Bakula, Maria Bello, Roy Dotrice, Kelly Hu, Azura Skye, Dakin Matthews, Damon Standifer, Timothy Omundson, Al Sapienza, Leslie Jordan, James Calvert, Christopher Rich, Jim McMullan (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dva agenti konkurujících si tajných služeb pan Smith (Scott Bakula) a paní Smithová (Maria Bello) (nejsou manželé) jsou najmuti stejnou agenturou a musí spolupracovat. Jeden se o druhém nesmí dozvědět žádné osobní informace, ale jelikož se navzájem přitahují pokouší se navzájem na sebe nějaké informace vyšťourat. Přitom všem řeší různé úkoly zadané organizací v čele s panem Velkým (Roy Dotrice). (c.tucker)

(více)

Recenze (22)

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Má to klasický televizní "look", laciné kulisy, místy skřípající dialogy, toporné herce ve vedlejších rolích a naivní jednoduchost vyřešení případů. Má to taky ale skvělou ústřední dvojici, která to tahá o třídu výš. Žral jsem to před 15 lety a bavilo mě to i teď. Speciálně teda Maria Bello!:) 3,5* ()

danatr 

všechny recenze uživatele

Příjemná, vtipná podívaná s zajímavými zápletkami a sympatickými představiteli. Pozdější film s Brangelinou k tomu nemůže ani čuchnout. ()

Reklama

Reklama