Reklama

Reklama

Ovládání mysli

(TV film)
  • Česko Control Factor (více)

Obsahy(1)

Lance Bishop (Adam Baldwin) žije klidným a spořádaným životem. Ten se však zcela obrátí naruby ve chvíli, kdy se Lance stane předmětem podivného experimentu, jehož cílem je kontrolovat lidské myšlenky. Kdo stojí za těmito děsivými pokusy? Lance brzy zjistí, že nemůže věřit vůbec nikomu ... Dokonce ani sám sobě... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Adam Baldwin, má to spád, napětí, zajímavou pointu -slabší vedlejší obsazení, nevýrazný záporák, slabší závěr/// Další z filmů na který jsem se hodně těšil. Tentokrát hlavně kvůli sci-fi zápletce. A není to nejhorší. Škoda slabšího, béčkového závěru, jinak bych šel s hodnocením ještě výš. Vidět to před lety tak si Adama Baldwina zřejmě neužiji, ale teď ho znám, takže jsem si jeho roli celkem vychutnával. Stejně tak i dost spletitý příběh, který mě občas napínal neuvěřitelným způsobem. Tento film by si zasloužil i lepší zpracování, protože s látkou se dá pracovat, no ale buďme rádi aspoň za tohle. Nebylo to špatné.///Celkem 63%/// ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Také slabšie ale v zásade dalo sa na to pozerať čo ma aj napriek lacným výzorom TV filmu celkom prekvapilo. 2,7* ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Síce sa tu niekto vytvoriť šikovný námet, ktorý možno v dnešnej dobe brať aj za niečo iné, ako sci-fi ( kto vie? ), ale pozabudol, že takáto story potrebuje nadupané, áčkové prevedenie. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Uspávající televizní béčko, co srší maximálně tak dvěma-třema zajímavýma momentama, ale jinak je to blbost přímo pro TV diváky novy a primalof stvořená..jen jim to tam puste s padesati reklamama normíkům:-)) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mladý pojišťovák Bishop, aniž by něco tušil, slouží jako testovací osoba pro kontrolu mysli? Nejdřív ho chce zabít šílenec s brokovnicí, pak mu zní v hlavě hlasy, nabádající ho, aby zastřelil svou manželku. Bishop však s pomocí moudrého černocha vše odhalí a vládním darebákům pěkně zatopí. Pro příznivce starších filmů Johna Carpentera příjemný návrat do čisté hororové naivity B nízkorozpočtových filmů. DVD: Bez bonusů. Film 3/4, Bonusy 0/4, Zvuk 2/4, Obraz 2/4 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama