Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Hrdinové z filmů Kevina Smithe propůjčili své hlasy do animovaného seriálu, kde si s pomocí humoru, který je jejich vlastní musí poradit s nástrahami číhajícími na ně v jejich Quicker stopu. Dokáží se však postavit i bossovi města Leonardo Leonardovi (s hlasem Aleca Baldwina)? Šestidílný seriál na kterém se podíleli všichni původní herci a samozřejmě i Kevin Smith vznikl v roce 2000 zřejmě proto aby ulehčil fanouškům čekání na druhý film Clerks. (Philoun1)

(více)

Recenze (22)

oLí 

všechny recenze uživatele

Mozna jsem od toho ocekaval prilis... snaha o vtip je znat temer v kazde scene, ale na cely jeden dil pripadaji tak tri fakt dobry badass dzouky, coz je malo... mam rad vsechny Smithovy filmy, jeho humor, ale tohle nebyl tak uplne on. Veliky plus je alespon dabing puvodnich Clerksu. Neni to uplne spatny, ale na filmy to fakt nema a jak pozoruju hodnoceni Civala a Hlada jakozto velkych fandu Kevina Smithe, asi mi prozatim neco uniklo, ale vracet se k tomu zatim na cas nehodlam. [6/10 srpen 2009] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kdybych neznal filmy, asi bych okamzite napalil 5*, jenze jelikoz znam, musim si stezovat, ze tu nejsou zadny sprostarny. Zatimco filmy jsou narvany sprostejma slovama a skvele vypointovanejma dialogama, tady to prvni chybi skoro uplne a to druhy je jen misty. Navic jsou epizody dost nevyvazeny, jednou je naka genialni, pak zase prumerna, obcas mi dokonce prislo, ze tvurci nak ani nemeli cim tu epizodu naplnit, takze se ani nedivim, ze je jen 6 dilu. Aspon, ze animace je slusna, dabing dokonalej, Jay hlaskuje a sem tam padne fakt nakej brutalni vtipek. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál vytvořený na bázi (a možná i na počest) kultovní komedie Clerks. I když se režie neujal přímo Kevin Smith, kvalita humoru je téměř zachována, postava Randala tropí jeden vtípek za druhým, chudák Dante zase všechno schytá a občas jim zpoza ramen utrousí nějakou hlášu i Jay opírající se o Silent Boba. Jediným rozdílem ve stylu humoru je oproštění od sprostých slov a perverznějších vtípků, které by asi jinak mohly zvednout rating věkové dostupnosti. Škoda jen trochu nevyvážených epizod, kdy 2. (mrazák) a 4. (soud) jsou naprosto geniální, ale 1. a 6. "jen" příjemný nadprůměr. Dále se musím přiznat, že styl animace mi nepřišel úplně sympatický, ale člověk by si rád zvyknul, kdyby existovalo více než 6 dílů... 8/10 ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Dvě výborné, možná i geniální epizody (Clerks v mrazáku, Dante před soudem) a čtyři zbývající velmi dobré. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál, který překvapí trochu jiným pojetím, než jakým disponují hrané filmy. Samozřejmě, že se vše točí kolem flakáčů v Quick Stopu, před kterým postávají Jay a tichej Bob, ale je to trošku jiný, než ve filmech. To asi dělá ta animace. A bohužel četné zásahy studia. Jay a tichej Bob jsou ve filmech drogoví dealeři a Jay nemluví o ničem jiném, než o nějakejch sprosťárnách. V seriálu se z nich stali stali prodejci pyrotechniky a nikdo samozřejmě nemluví sprostě, jsou to takoví hodní strejdové. Ale když si na to člověk zvykne, tak je to povedená zábava. Snootch to the nootch:) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Parodování hollywoodských žánrových filmů v několika málo epizodkách a se starými známými flákajícími se prodavači. Jenže pro televizní formát jsou Clerks okleštěné nejen o peprné překračování hranic dobrých mravů v zájmu šíleného humoru, a kvuli vyhraněnosti na čisté parodování a jednoduchost i o psychoticky geniálního mudrování o životě... Prostě už to nejsou ti staří známí Clerks, jen jejich vcelku vtipná animovaná nápodoba. 7/10 (btw to ale vůbec nic neměni na faktu že Kevin Smith je bůh) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že animovaní Clerks nemůžou vtipně navázat na své filmové předchůdce. Opak je však pravdou. Při sledování těchto šesti dílů jsem se výborně bavil a vůbec mi nevadilo, že postavy nejsou černobílé.. :D ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

"Snooch to the nooch!" Opravdu nechápu, jak můžou některé ptákoviny běžet v TV několik sezón a srandovní Clerks zruší po 2 dílech. Teda je pravda, že cílová skupina zase tolik na televizi nekouká. Dílů nakonec vzniklo 6 a mají rostoucí kvalitu. Začátek byl trochu rozpačitý a oproti filmům seriál ztratil lehkost a černý parodický humor. Ale to se s postupem času zlepšuje a Clerks jsou opět ve svém živlu. Super animace a dabing a hlavně oddychová zábava. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád Clerks a jeho vesmír s jeho postavami. Tento bonus pro fanoušky ve formě animovaného seriálu jsem ti tedy shlédl. Musím říci, že to bylo opět ono. Skvělá sranda, pop-kulturní odkazy a hlavně Jay a Silent Bob. Co díl to perla. Škoda jen 6 dílů, protože se ůroveň s každým dílem zlepšovala. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

6 animovaných půlhodinovek založených na slavném Smithově filmu, dnes považovaném za kultovní. Samozřejmě, že Smith se na tomto podílel, stejně jako herci, kteří v původním filmu hráli. ()

GrooveJump 

všechny recenze uživatele

Ono je hrozně těžké hodnotit tenhle "seroš" až po shlédnutí obou dílů hraných Clerks. Přesto se zataženými zuby se o to pokusím. Troufám si totiž tvrdit, že i kdyby se našel někdo, kdo nezná fenomén "dablu", vlastně do budoucna doufám že i "triplu" Clerks a přišel k nim čirou náhodou skrze tuhle minisérii (to je samo o sobě nepravděpodobné, ale né nemožné), tak z pozice fanouška animovaných a komediálních večerníčků, by musel časem uznat, že tohle je taky zaručenej srandy kopec.... ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabsi projekt ve kterem je k videni Jay & Silent Bob...Kazdopadne dokaze zamaznout stesk po hrdinech Kevina Smithe, pokud mate vsechny jeho filmy uz prilis nakoukane jako ja :) - Aktualizace po xtem shlednuti za ucelem spachat titulky zvysuji hodnoceni z *** na **** neni to vubec spatne :D ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů a odkazů se zde doopravdy najde, ale jinak jde vcelku o nezáživnou napodobeninu originálních Clerks. Zajímalo by mě, jestli scénář má na práci Kevin Smith, protože jestli ano, tak toho lituji :-( ()

CjKukis 

všechny recenze uživatele

No když sem viděl film a pak tenhle seriál hned sem si udělal v hlavě jasno! Seriál je mnohem lepší, sice se liší v pár věcech, nicméně mi to příjde mnohem víc humorný a kreslená grafika je parádní a hlavně Jay s Bobem sou zde více vidět:) ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Hraným filmům to nešahá ani po kotníky, to je prostě fakt. Sem tam se objeví nějaká hodně povedená scénka, bohužel jen vyjímečně. ()

Reklama

Reklama