Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Vojtěch Jandera odchází z významné pražské kliniky k Záchranné službě. Posádky vozů první pomoci vyjíždějí tam, odkud se ozývá naléhavé volání... V prvním dílu se seznámíte s mladým chirurgem Vojtěchem Janderou, který se dostává do střetu se svým nadřízeným a následně opouští místo na významné pražské klinice, aby nastoupil jako lékař do pražské Záchranné služby. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Režisér Jiří Adamec natočil v roku 1984 na základe scenára Jiřího Hubača dramatický seriál zo zdravotníckeho prostredia, ktorý sa volal "Sanitka". Je zložený z jedenástich na seba nadväzujúcich častí. Každá z nich mala zhruba hodinovú minutáž. V tomto projekte sa objavilo mnoho známych českých hercov. V prvej, úvodnej epizóde, v pilotnom diely sa diváci zoznámia so sympatickým, mladým doktorom Vojtěchom Janderom, ktorý po hádke so svojim nadriadeným odchádza z chirurgickej kliniky a následne nastupuje na miesto lekára v pražskej záchrannej službe. ** ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Když Janderovi (Jaromír Hanzlík) dojdou cigarety, nabídne mu ze svých zásob Fanda (Pavel Zedníček) značku Globus. Jednalo se o velmi levné nekvalitní cigarety za 2 Kčs. (sator)

Reklama

Reklama