Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z hrdinů dalšího dílu je osamělý muž (L. Pešek), který odmítá žít. Vojtěch (J. Hanzlík) najde jeho sestru (M. Vášová) a urovná jejich starý spor. Rozvíjí se vztah s Eliškou (Z. Adamovská), což nerad vidí Jarda (T. Juřička), který se těžko smiřuje se skutečností, že v centru bratrova zájmu je někdo jiný. Eliška má problémy s bytem, stále bydlí se svým bývalým mužem (K. Heřmánek). Vojtěch a dr. Mádr (P. Kostka) mají jet na zahraniční stáž. Bude moci dr. Mádr, který má kádrové problémy, vycestovat do západní ciziny? (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky když mám službu, přivezou sebevraha... Stáří je hrozné, když člověk včas neumře... Člověku je pro život třeba dobrého srdce, nebo dobrého provazu... ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stáří je hrozný, když člověk neumře včas." "Co není hned, je pro mě pozdě." Velké sólo pro Ladislava Peška. V malých rolích se objeví legendy českého filmu a divadla, Marie Vášová a Jiřina Štěpničková. Jo a Zlata Adamovská byla za mlada fakt kus. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto dílu se řeší hlavně vztahy, což mě tolik nebaví. Dějová linka s osamělým důchodcem v podání pana Peška je ale zajímavá. Rolička se našla také pro paní Štěpničkovou. Kultovní je pro mě scénka, kdy Zlata Adamovská splachuje večeři do záchodu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Pan Konůpek (Ladislav Pešek) se po pokusu otrávit se plynem leží na interním oddělení nemocnice, ale to není pravděpodobné, tito lidé byli automaticky umísťováni na psychiatrii. (sator)

Reklama

Reklama