Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Místo po MUDr. Mádrovi získá s pomocí Vojtěcha Jandery (J. Hanzlík) jeho spolužák, lékař z venkova – doktor Karlík (S. Skopal). Ten ale po čase dostane nabídku na špičkový post na klinice. Už chce oznámit Janderovi svůj odchod, ale při záchraně tonoucí dívky poznává právě na této klinice samolibou přezíravost lékařů a rozhodne se zůstat u Záchranné služby. Otevírá se nové klinické pracoviště s intenzivní péčí. Vojta se stěhuje k Elišce (Z. Adamovská)... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál víc si na Sanitce ujíždím, leta jsem ji neviděl a čumím, jaký je to drámo. V této epizodě řádí Vladimír Krška, jako opilý otec Elišky. Neskutečná věrohodnost, smutek a zlost zároveň. Dále perlí nesnesitelně otravná Eva Trejtnarová, coby bývalá Janderova přítelkyně Eva, ta mě teda dává zabrat :). Do příběhu vstupuje další postava, sarkastický doktor Karlík, Janderův bývalý spolužák, který jako by mu v chování z oka vypadl :). Životní postoje a pravdy z pera Jiřího Hubače mám strašně rád..."Každý má svůj život, i svoje svědomí..." ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyrážíme na taneční jízdu sebevrahů... Eliška (Z. Adamovská) čte knihu "Krutá kniha aforismů s lehkými úvahami o těžkém životě" od Françoise de La Rochefoucaulda. Citát který je čten zní: "V lásce nejvíc pochybujeme o tom, čemu nejvíc věříme". ()

Reklama

Reklama