Reklama

Reklama

Sanitka

(seriál)
  • angličtina The Ambulance
Trailer
Československo, 1984, 10 h 52 min (Minutáž: 57–60 min)

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Jiří Hubač

Hrají:

Jaromír Hanzlík, Zlata Adamovská, Eva Hudečková, Ivana Andrlová, Jiří Bartoška, Petr Kostka, Josef Vinklář, Josef Karlík, Zdena Hadrbolcová, Miroslav Zounar (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Jsou vždy tam, kde se něco děje. Když je život v ohrožení, přicházejí záchranáři. V jedenácti dílech budete moci sledovat úsilí hrstky obětavých lidí, vyjíždět s posádkami vozů Záchranné služby tam, odkud se ozývá naléhavé volání. Lékaři, ostatní členové posádky vozů Záchranné služby a jejich nejbližší budou vstupovat do vašich domovů: J. Hanzlík (MUDr. Vojtěch Jandera), J. Bartoška (MUDr. Richard Skalka), Z. Adamovská (Eliška Vorlová), P. Zedníček (sanitář Fanda), P. Kostka (MUDr. Mádr), F. Němec (sanitář Evžen), V. Galatíková (vrchní sestra Záchranné služby), T. Juřička (Jarda Jandera), J. Karlík (otec Jandera) a celá řada dalších. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Prometheus k tomuto seriálu (1)

Sanitka (1984) 

Já to nechápu, furt sem lidi budou tahat minulej režim, ale stejně se nepoučí, hlavně že se mi slušní máme lépe že? Nechápu ani ta nízká hodnocení. Dříve jsem Sanitku nemusel, protože jsem byl ještě malej nerozumnej harant, ale dnes se na ní s chutí podívám a hodně rád. Především, připomenutí skvělých herců, nějaké ty ideje o nějakém tom správném morálním jednání a především úžasnému hudebnímu doprovodu. Není to sice majsterštich, ale rozhodně 4 hvězdy si zaslouží. Navíc velice si ctím těžké práce záchranářů a obvzláště těch dobrých. Ten seriál je myslím si dobrou poctou jejich vykonané práci. A kor dneska to mají těžké kvůli chování některých pacientů a lidí. Jsem zvědav na novou sanitku, jen doufám, že to nebude patos. ()

Reklama

Reklama