Reklama

Reklama

Sanitka

(seriál)
  • angličtina The Ambulance
Trailer
Československo, 1984, 10 h 52 min (Minutáž: 57–60 min)

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Jiří Hubač

Hrají:

Jaromír Hanzlík, Zlata Adamovská, Eva Hudečková, Ivana Andrlová, Jiří Bartoška, Petr Kostka, Josef Vinklář, Josef Karlík, Zdena Hadrbolcová, Miroslav Zounar (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Jsou vždy tam, kde se něco děje. Když je život v ohrožení, přicházejí záchranáři. V jedenácti dílech budete moci sledovat úsilí hrstky obětavých lidí, vyjíždět s posádkami vozů Záchranné služby tam, odkud se ozývá naléhavé volání. Lékaři, ostatní členové posádky vozů Záchranné služby a jejich nejbližší budou vstupovat do vašich domovů: J. Hanzlík (MUDr. Vojtěch Jandera), J. Bartoška (MUDr. Richard Skalka), Z. Adamovská (Eliška Vorlová), P. Zedníček (sanitář Fanda), P. Kostka (MUDr. Mádr), F. Němec (sanitář Evžen), V. Galatíková (vrchní sestra Záchranné služby), T. Juřička (Jarda Jandera), J. Karlík (otec Jandera) a celá řada dalších. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele yvona k tomuto seriálu (1)

Sanitka (1984) 

Je mi upřímně líto člověka,který v seriálu zaznamenal jen jedinou zajímavou scénu, a to, když Srstka posílá doktora Janderu do prdele. To je naprosto diletantský pohled jedince, který zřejmě nemá páru o tom, jak těžké byly podmínky v záchranářské službě.Tak těžké, že seriál mohl ukázat jen zlomeček skutečnosti (ve zdravotnictví pohybuji desítky let a dost toho pamatuji). Takže říkám: běžte do prdele..snad vás to také pobaví.... . Doporučuji scénu 10.dílu , kde exceluje Skopal ,Vinklář a především Bartoška, pro nějž je tato oslava vlastním pohřbem, jehož se sám účastní. Naopak Madam Hudečkovou (Trejtnarouvou) bych nejraději poslala za panem Limou. Díky za postřeh flanker.27. ()

Reklama

Reklama