Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument o natočení filmu Predátor(1987), ktorý vznikol až po štrnástich rokoch. Tvorcom dokumentu sa podarilo zohnať žial iba niektorých hercov s filmu Predátor, ktorí nám prostredníctvom interview, poskytujú spätný pohľad na film. Môžme však vidieť kto sa skrýva v kostýme predátora a ostatné zaujímavosti ohľadom natáčania. (brutale)

(více)

Recenze (12)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Get to the choppa! Nejnahláškovanější making of jaký jsem kdy viděl. Historka o Arnoldově pracovní schůzce v sauně mě sundala. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Výborný film o filme, uvedený na bonusovom disku k dvd verzii Predator 2DVD Definitive Edition, skoro všetci hlavný zúčastnený sa vyjadria k tomuto projektu a k jeho výrobe, máme možnosť vidieť ako si tvorca obludy Stan Winston počínal po radách Jamesa Camerona aby nakoniec stvoril to čo máme možnosť v konečnom dôsledku vidieť, ďalej preslov od scenáristu a občasného herca Shane Blacka, režiséra Johna McTiernana, s preskokmi medzi dokumentmi s natáčania s roku 1986 a potom aj extra dokumentárnych dokrutiek s 2001, kde sa vyjadrujú k svojím úlohám hlavne Bill Duke a Carl Weathers. Samozrejme Arnold Schwarzenegger tam nesmie chýbať, toho uvidíme v rozhovoroch z ešte čias keď sa film natáčal v džungli niekde v Mexiku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Napíšem len jednu vec. Škoda, že je tu toho tak málo, rozumej, krátka minutáž. Tento film si zaslúži ukázať zo zákulisia omnoho viac. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Pro mě to byl z kraje spíše průměrný dokument o naprosté klasice žánru, ale časem-hlavně když došlo na samotného Predátora- jsem se dozvěděl pár fakt zajímavých ( a pro mě cenných)faktů, takže paráda... Jen něco málo o hudbě padnout možná mohlo a taky bych ocenil delší minutáž. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

K natočení dokumentu po mnoha letech se podařilo bohužel sehnat příliš málo představitelů tehdejších rolí, takže z pozdější doby vidíme vyprávění jen několika herců, přičemž právě ti, co mě zajímali nejvíce (např. Sonny Landham - představitel indiána Billyho), se tam neobjeví. Dokument mě zklamal také tím, že v něm chybí jakákoli zmínka o skládání nebo nahrávání hudby, která v Predátorovi hraje ohromně důležitou roli a stala se i jako samostatná na poli filmové hudby doslova kultem. Nicméně aspoň základní potřeby zvědavců a milovníků "filmů o filmech" by měly být uspokojeny, čekal jsem však více. ()

Reanimated 

všechny recenze uživatele

Spousta výživných informací pro fandy filmu - design Predátora a zásah "Krále" Camerona. Ale hlavně spousta historek - Carl Weathers se naučil od Arnieho kouřit doutníky, Sonny Landhama pronásledoval bodyguard, který měj zajistit, aby Sonny nikomu neublížil, hlášky Shanea Blacka... No a tím vším proplouvala jeho excelence Arnold, který ostatní hecoval do posilování a obecně dělal vtípky a dobrou náladu. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Bonus k DVD S.E. v dĺžke cca 30 min s D titulkami, kde si navzájom herci a tvorci poplácavajú po ramenách. Občas celkom vtipné, inak priemer. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,The bodyguard was not to protect Sony, bodyguard was to protect other people from Sony.“ Pěkná vzpomínka na natáčení jednoho z nejkultovnějších filmů vůbec. Všichni herci vypadali, že si natáčení opravdu užili. Sice jsou jejich vzpomínky samé chvástání, ale proč by se nepochválili, když se jim to povedlo. Myslím si, že tento film o filmu obsahuje přesně to, co jsem od toho očekával. Hodně záběrů do zákulisí, způsobu, jakým se natáčelo, příjemné vzpomínky i různé překážky a problémy a hlavně vznik samotného predátora, mě potěšily. ()

Reklama

Reklama