Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvanáctiletá Sue zakouší v životě hodně samoty. Její máma pracuje jako vědkyně v laboratoři, kde tráví veškerý svůj čas. Na její narozeniny ji Sue s tátou překvapí v práci, jenže se jí tam pletou jenom pod ruce. Sue se ve zmatku dostane do kontaktu s látkou, díky které se stane neviditelnou! Když krátce poté někdo unese maminku, Sue neváhá s pomocí svých přátel únosce dopadnout a maminku zachránit (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha nemeckého režiséra M. Dietricha vytvoriť / natočiť detskú superhrdinskú jednohubku. (Malá slečna kvôli nehode na matkinom pracovisku získa schopnosť neviditeľnosti, ktorú dokáže ovládať zmenou teploty.) Ešte by som to celé dokázal prehĺtať, keby vo filmu bol nejaký serióznejší úmysel (na úrovni výchovnej), ale nie. Celá tá koncepcia nestojí pevne na nohách, postráca ozaj dominantné mladšie postavy a pevnú chémiu medzi nimi. Pre dospelých strata času, pre mladých niečo také v tejto kvalite bym so radšej neukazoval. Z mojej strany teraz najnižší stupeň hodnotenia. Osobné hodnotenie: 39% (odpad) ()

mira.l

všechny recenze uživatele

Blbost pro děti, u které jsem obdržel SMS s pozitivním výsledkem covidového testu. Což mi tak nějak sebralo i poslední zbytek chuti vědět, jak to dopadlo. Nedokoukal jsem to. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto, že nemôžem dať Neviditeľnej Sue, s povesťou najlepšieho európskeho filmu pre deti a mládež za rok 2018, vyššie hodnotenie. Mne to prišlo ako otrepaný akčný fantasy hype, v ktorom nie je ani za mak originality. Dokonca aj na výprave sa ušetrilo veľkým počtom scén v tme. Kamera pôsobila otravne. Markus Dietrich je dosť slabý režisér a scenárista. Ktovie, či by zručnejší filmár Sue pomohol? Pred pol rokom to malo na IMDB 81% a všetci to tam vychvaľovali. 2 mesiace po premiére v Holandsku, padla Sue na 42%! Mám pocit, že tento pokles bude pokračovať aj u nemeckých divákov. To hovorí samo za seba. Kedysi mi bolo ľúto, že sa Sue do našich kín vôbec nedostane, ale ukázalo sa, že o nič neprichádzame. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama