Reklama

Reklama

Film o filmu: Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

(TV film)
  • USA A Passage to Middle-earth: Making of Lord of the Rings
všechny plakáty

Obsahy(1)

Klasické mluvící hlavy, prostřihy scén z hotového filmu a nepodařené gagy, vtipné komentáře neposedných hobitů, to vše nám dává nahlédnout pod pokličku několikaletého dobrodružného natáčení a příprav megahitu, který obrodil zaprášený fantasy žánr a zájem o velkofilmy v pravém slova smyslu. (Morien)

Recenze (16)

tron 

všechny recenze uživatele

„Pracovali sme na čo najrealistickejšom spracovaní Tolkienovho diela.“ Tradične poňatý film o filme. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Poněkud roztahané povídání nikoliv o filmu, nikoliv o knize, ale zkrátka o příběhu Pána prstenů. Bez technických detailů i bez hlubokých pohledů do zákulisí se tento kousek zaobírá méně důležitým podhoubím, o které však bylo třeba pečovat s láskou a smyslem pro detail, aby na něm mohla vyrůst epičnost rozměrů Pána Prstenů. V čem tkvěla síla některých důležitých charakterů, jak vypadala příprava hobitího Kraje, kolik úsilí stálo vybudovat dobové rekvizity, na to vše v tomto dokumentu nahlédneme. Přesto bych ale raději doporučil jiné kousky z bonusových DVD trilogie. 6/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než sbírka unikátních bonusových dokumentů na DVD verzi s prodlouženými sestřihy, nicméně stále dokáže vtáhnout do děje a sem tam i zaujmout. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Tradičný dokument z nakrúcania, pár hereckých komentárov a tiež Petera Jacksona o tom, ako sa pri tomto filme zapotil. Na začiatku a na konci nechýbajú nadupano zastrihané úkažky z filmu. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Pán Prstenů je nejvelkolepější fantasy jaké jsem kdy viděl a když sem viděl natáčecí místa a to jak dělali Hobitín rok před natáčením ... smekám před vámi pane Jacksone a k vašim službám. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Klasický film o filmu, ovšem v tomto případě nahlížející pod pokličku jednoho z největších a nejepičtějších filmů všech dob. Mě to zaujalo! Velice zajímavé! 4 hvězdy. ()

Reklama

Reklama