Reklama

Reklama

Báječní a bohatí

(seriál)
  • USA The Bold and the Beautiful (více)
všechny plakáty
TV spot 21
USA, 1987, 6733x30 min

Kamera:

Drew Ganyer

Hrají:

Ronn Moss, John McCook, Schae Harrison, Maeve Quinlan, Ashley Cohen, Rob Brownstein, Sean Whalen, Dylan Neal, Jacqueline MacInnes Wood, Jeremy Snider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Báječní a bohatí patří k nejslavnějším a nejúspěšnějším seriálům v oblasti nekonečného žánru. Hlavními hrdiny jsou dvě rodiny, které podnikají v módním průmyslu - rodina Forresterů a rodina Spectrů. Úspěšnější je rodina Forresterů, která v módě udává styl. Osudy obou rodin jsou vzájemně propojené.

Tento seriál se natáčí již od roku 1987. To, že je populární, dokazuje hostování takových herců, jako jsou například Kabir Bedi, Paul Satterfield, Sean Kanan, Jack Wagner, Lorenzo Lamas, Marshall Teague nebo Antonio Sabato jr. Tento seriál je úzce propojen s dalším takovým podobným seriálem - se seriálem Mladí a neklidní. (videofil)

(více)

Recenze (97)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Sice se to jmenuje Báječní a bohatí, ale kdyby se to jmenovalo Chudí na duchu a přesto bohatí, lidé by to nenáviděli ještě víc. Čili ten název to trochu zachraňuje. Časem ale stejně každý pozná, že by se to mělo jmenovat Chudí na duchu a přesto bohatí. Ono, za úpřímnost člověk nikdy nic nedá... ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od svých latinskoamerických protějšků, které jsou značně stylizované a myslím, že zároveň tak trochu parodují samy sebe, tady to zřejmě tvůrci myslí smrtelně vážně. Vhodné jako mučící prostředek pro milovníky filmu. Ale uznejte, pro stanovení estetických kategorií je dobré vědět i kde je dno. PS: odpad dávám tam, kde film u mě propadne i tímto dnem. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Báječní a bohatí = báječní do salámu, bohatí na vitamíny, vápník a mangan. Stačí mlejnek z The Wall, pec baby ježibaby a někoho, kdo by to sežral... ()

Fingon odpad!

všechny recenze uživatele

Stojím před velkou záhadou... protože jsem se v době, kdy jej vysílala TV Nova na tento seriál nedíval, schválně jsem si stáhnul jednu novou epizodu (9.4.2009). Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že to vypadá skoro stejně jako Tak jde čas ze sedmdesátých let? Je to přesvětlování každé scény záměrem, jak ukázat, jak báječně si bohatí žijí, nebo z nějakého jiného důvodu, na který nejsem schopen přijít? Přesvětlené jsou jak interiérové, tak exteriérové scény. Jediné, co mě napadá je, že se točí na málo citlivý materiál, přesně tak jako v šedesátých televizních letech, ale nezdá se mi, že by to byl právě tenhle případ... Má to sice dvacet minut, ale vleče se to neúprosně. A vůbec, celé to na mně působí, že být báječný a bohatý je strašná nuda. Nikdy víc! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jistěže ne všichni bohatí jsou i báječní. A tvůrci tohoto seriálu to moc dobře ví. A díky nim i ti, co seriál dokáží sledovat a něco jim do života vnáší!***(6.12.2010) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pár dílu jsem sledoval když jsem byl menší.. strašně nekonečnej seriál. Nejvíc mě bavila Stefany :D ()

Jenda odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že autor tohoto ............ se již účastnil několika natáčení takto kvalitních snímků. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další nesmyslně dlouhý až moc dlouhý seriál viděl někdo všechno já se přiznám že jen pár momentu a stačilo nezkutečně dlouhá doba před smrti. ()

kleopetra odpad!

všechny recenze uživatele

Nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé! To bych se raději dívala na šum... ()

depony odpad!

všechny recenze uživatele

Já se obávám, že nic jiného než odpad se k tomu napsat ani nemusí. Mdlé, ubohé dialogy, povrchně vykreslené postavy, nekonečné hloupé intriky, skupina důchodců, kteří si hrají na to, že jsou báječní a bohatí. V Americe mají vážně divný vkus. ()

Reklama

Reklama