Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry Woltz (James Belushi) je jedním z nejlepších detektivů široko daleko. Jako specialista na odhalování vražd tvrdí, že žádný zločin není dokonalý, a že každý pachatel za sebou zanechá stopu, která ho nakonec usvědčí. I když Harry pracuje na straně zákona, není žádný andílek. Má závislost na hazardních hrách a v kasinu dluží velkou sumu peněz. Věřitelé mu jdou po krku a jediná možnost jak svůj dluh smazat, je naplánovat dokonalou vraždu bez důkazů. (Vapet Production)

(více)

Recenze (6)

anderson

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ Plus = 20.10.2012, réžia slovenského znenia (JOJ 2012) = VIKTOR KOLLÁR (19.10.2012) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kriminální drama hodně balancující na samotné hranici průměru. Jim Belushi si kupodivu v roli drsného policajta nevedl zas až tak úplně špatně, jak jsem si myslel. Místy to mělo dobrou atmosféru, samotný příběh taky nebyl úplně marný, nicméně žádná pecka, kterou musíte za každou cenu vidět, to taky nebyla. Angela Featherstone byla kdysi docela pěkná ženská – no každopádně jsem rád, že já nikomu nic nedlužím a ani hazard nehraju – a podobnou kurvu ženu taky nemám… ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Standardne video krimi v ktorom je pachatel znamy od zaciatku a cely cas sledujeme jeho snahu ako sa z toho vykrutit. Dockame sa aj nejakych zvratov, ale tentoraz nepôsobia vycucane z prstu, ale naopak prirodzene vyplývaju z udalosti, ktore sa stali predtym. Herecke obsadenie je tiez slusne. Belushi ako vysetrovatel, ktory je nuteny pomahat pachatelovi a postupne sa stale viac zamotava do problemov, slizky pachatel Bateman a sexy vysetrovatelka Angela Featherstone. Po dlhej dobe detektivka u ktorej som netusil ako dopadne a zaujimalo ma ako jednotlive postavy skoncia. Takze vynimocne som prezil bez pretacania aj klasicky pomale tempo. Miernym sklamanim je len ultimativny zaver, ktory sa mohol zaobist bez mrtvol a radsej by som bol, keby pachatel skoncil za mrezami. V ziadnom ohlade to nie je nadpriemerne ale ani podpriemerne. Proste prijemna jednohubka za par mega u ktorej si cením, ze tvorcovia mali sudnost a tocili zaner na ktory maju prachy namiesto nejakeho podfinancovaneho akcneho filmu, ktory by obsahoval 2 mizerne bitky, 1 trapnu prestrelku a vybuch vystrihnuty z ineho filmu. 5/10. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná kriminálka, která nabízí vcelku jednoduchý děj, průměrné herecké výkony a ucházející atmosféru. Příběh kupodivu obsahuje i nějaký ten zvrat, Belushi v hlavní roli detektiva působí přirozeně. Není to sice žádný vrchol kinematografie, ale jako takové jednodušší krimi/drama film funguje dobře a nenáročný divák bude asi spokojen. Nicméně nenašel jsem jediný důvod, proč bych se na snímek měl někdy podívat znovu. 4/10. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Může jít detektiv po krku sám sobě? Samozřejmě, stačí prohrát nějaké prachy v kasínu a nechat nesplácený dluh narůstat. Pomyslná smyčka se začne utahovat a jediná cesta ven je přistoupit na hru věřitelů a zinscenovat dokonalý zločin. Belushi svou roli zvládá skvěle, tenhle polda mi byl fakt sympatický, protože to nebyl žádný elaborát veškeré ctnosti a dokonalosti, ale obyčejný člověk z masa a kostí, který občas mluví jako dlaždič a rozhodně se neřídí heslem pomáhat a chránit. Rozhodně spokojenost, film dokonce překonal má očekávání. ()

Reklama

Reklama