Reklama

Reklama

Berenika Kohoutová - Dělám stojky

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2019, 2:41 min

Recenze (8)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Abych navázal na moje hodnocení originálu: i Berenika má svůj způsob, jak říct "hej, Bene, děláš sračky!" :-D Uznávám, že její styl je o dost lepší než můj, proto má taky ode mě ty čtyři stojky. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Top komentár na youtube ku klipu: "Povodne som myslel jaka je to kokotina, ale ked som pak videl na party ozratych ludi sa pokusalo robit stojky pri tej pesnicke tak, ze si skoro zlomilo vazy, tak je to vlastne sofistikovany sposob ako vyhubit kokotov z populacie :D (Pali 09999)". Áno môže byť. Je to vysoko sofistikovaný produkt. Hudbou, textom i videom. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Zase jednou ohodnotím klip, který se mi shodou okolností připletl do cesty (soudobá "hudební scéna" a videoklipy mě totiž docela míjejí - nezajímají mě). V tomto případě zcela upřímně chápu pobouřenost místních hodnocení. Intelektuální zábavu to nevidělo ani z rychlíku, a celkově ten koncept duní v hlavě až hanba. Ale já v obdobných případech oceňuji kvalitní snahu o vytvoření podobných bizárů, jejichž stupeň virality přesahuje všechny meze. Na youtube to v komentářích přesně vystihl Palino 144. "Po prvním zhlédnutí: To je ale blbost. <---> Po čtvrtém zhlédnutí: Dělám stojky!!!" ()

kingik 

všechny recenze uživatele

S klipem i songem nevyvstal problém. S interpretkou už ano. Mně totiž potřebné stojky ne(u)dělal. Ležel úplně mrtvolně. Ale ano, stojky by i dělal, kdyby ovšem zpívající a konající Berenika Kohoutová pobrala krapet svůdnosti. Její kalibr obludnosti patrně nebude hned tak překonán, pokud omylem nepřepnete na Šlágr, kde se na vás vyřítí zvířecí typy, Mája Velšicová a duo Aramis. Song je to ovšem příjemně údernický a dynamický. Režisér Jordan Haj pije v ložnici kvalitní Smetanu. V disco klubech je tahle originálně šílená hitovka návyková a taneční parket likvidující hudební anomálie vítaná a všepožírající. 7/10 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Poloparodické guilty pleasure, které je nechutně návykové a má cool videoklip. A Bereniku bych chtěl domu (alespoň na jeden večer). ;-) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takový ten český virálek, který někdo bude poslouchat pořád dokola a někomu jinému zase poleze strašně na nervy. Já jsem v té druhé skupině. 1* ()

Reklama

Reklama