Reklama

Reklama

Svět podle Jima

(seriál)
  • USA According to Jim (více)
USA, (2001–2009), 66 h 6 min (Minutáž: 20–28 min)

Hrají:

Jim Belushi, Courtney Thorne-Smith, Kimberly Williams-Paisley, Larry Joe Campbell, Taylor Atelian, Billi Bruno, Conner Rayburn, Nicole Sullivan, Ed Quinn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(182)

Jim Belushi hraje Jima, milujícího manžela, otce a švagra v této rodinné komedii ze současnosti vytvořené pro ABC. Šťastně ženatý Jim je spokojený se svou životní rolí. Svou rodinu živí prací ve stavebnictví, své ženě Cheryl pomáhá s výchovou tří dětí a občas se schází se svou šestičlennou bluesovou skupinou na zkoušky v garáži. Teoreticky má na všechno odpověď, v praxi to tak ale vždy být nemusí... (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Olík k tomuto seriálu (1)

Svět podle Jima (2001) 

Start rovnal se despekt. O Belushim nemám kdovíjaké mínění, navíc v kombinaci s Thorne-Smith a dalšími televizními přicmrdávači....no zkrátka měl jsem strach. Obavy se neštěstí nenaplnili. Určitě nejde o žádnou díru do světa situační komedie, žádné experimenty, žádné novum. Stará škola amerického sitcomu. Máma, táta, děti, strejda, teta. Každý mající to svoje. Vlastě v pointě, to co by jste od Jima Belushio přesně čekali. Každopádně Jimův pohled na každodenní rodinné soužití dokáže pobavit. Sice jednoduchou formou, ale pobavit...a o to by mělo jít především. ()

Reklama

Reklama