Reklama

Reklama

Svět podle Jima

(seriál)
  • USA According to Jim (více)
USA, (2001–2009), 66 h 6 min (Minutáž: 20–28 min)

Hrají:

Jim Belushi, Courtney Thorne-Smith, Kimberly Williams-Paisley, Larry Joe Campbell, Taylor Atelian, Billi Bruno, Conner Rayburn, Nicole Sullivan, Ed Quinn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(182)

Jim Belushi hraje Jima, milujícího manžela, otce a švagra v této rodinné komedii ze současnosti vytvořené pro ABC. Šťastně ženatý Jim je spokojený se svou životní rolí. Svou rodinu živí prací ve stavebnictví, své ženě Cheryl pomáhá s výchovou tří dětí a občas se schází se svou šestičlennou bluesovou skupinou na zkoušky v garáži. Teoreticky má na všechno odpověď, v praxi to tak ale vždy být nemusí... (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele zodiak217 k tomuto seriálu (1)

Svět podle Jima (2001) 

James Belushi v hlavnej úlohe to neznie zle. A tento sitcom rozhodne ani taký nie je. Mať rodinu, švagrinú a švagra na krku, naviac malé deti z toho sa dá vytvoriť mnoho epizód so zaujímavou tématikou. Veľmi rád sa zasmejem keď mám možnosť zhliadnuť tento seriál v TV a nemám pocit, že mi niečo veľmi znechucuje sledovanie tohto seriálu. Možno by potešilo angažovanie nejakých celebritných hostí ako príjemné prekvapenie, čo vždy ocením na seriáloch každého druhu. Inak je to záruka zábavy na dobrej úrovni. ()

Reklama

Reklama