Reklama

Reklama

Arnoldovy patálie

(seriál)
  • USA Hey Arnold!
USA, (1996–2004), 40 h (Minutáž: 24 min)

Hrají:

Francesca Marie Smith, Jamil Walker Smith, Dan Castellaneta, Sam Gifaldi, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Adam Wylie, Ashley Buccille, Jim Belushi (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Každodenní dobrodružství devítiletého milovníka jazzu s hlavou jako ragbyový míč, co žije v činžovním domě spolu se svými šílenými prarodiči a podivnými sousedy, chodí ven se svým nejlepším přítelem Geraldem, který má pro změnu vlasy jako Marge Simpsonová a musí se denně vypořádat s utrpením, které mu připravuje nejvíc cool holka ze školy, Helga. I když, co se škádlívá, to se rádo mívá, že? (PußyMagnet)

(více)

Recenze (55)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Arnold je výborný, animace jsou nádherné ( osobně mám raději tenhle typ postaviček, než ty dokonalé a krásné ), příběhy jsou zajímavé, dokonce i český dabing je dost slušný. Bavil mě opravdu každý díl. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál pro děti. Nebo je to vůbec pro děti? Pamatuju, že když jsem nedávno někde zahlíd Arnolda, tak jsem to musel dokoukat do konce a hned jsem si zjišťoval, kdy to zas poběží... (8/10) ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Když jsem jako menší chodil do sboru, jeden z dílů, ve kterém jsou hlavní hrdinové v divadle, jsme přezpívávali do češtiny... :) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Kouzelně absurdní patálie. Škoda jen že to dávlai vždycky v sobotu strašně brzo ráno. Které normalní děcka vstávají ,když nemusí, v půl sedmé? ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Pamatuju na roky ranní školní docházky u Supermaxu. Arnold byl společně s Power Rangers mně i mému bratrovi takřka denním chlebem ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Jéé, teď jsem na Arnolda tady narazila a úplně mi to připomělo, jak jsem se na to v těch mých 6-9 letech koukala a milovala to ... budu si to muset zase někde sehnat a připomenout si to :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šišatá hlava Arnold, to bola svojho času jedna z mojich najobľúbenejších rozprávok. Skrytá láska Helgy, kamarát Gerald, starí rodičia, nájomný byt, jazzová trubka, šialená izba a mnoho iných vecí z toho je skrátka nezabudnuteľných. Naozaj to bolo v niektorých dieloch depresívne a nedopadlo to tak dobre, takže lepšie hodnotenie nedám. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Platonická a prísne utajovaná, za masku arogancie a ponižovania skrytá láska Helgy Pataky k Arnoldovi by vystačila aj na psycho-thriller. Ako detský seriál to však nemá chybu. ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Ten divnej kluk a jeho divný příběhy spolu s divnou animací mě nakonec dostaly. Jedna z mála věcí, za který můžu poděkovat SuperMaxu ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo hrozně často takový...no...nechutný, oplzlý, jako docela mě to i bavilo, ale nemyslim si že by to bylo kdovíjak pro děti, i když...jako koukal jsem se na to no, ale nevím proč, mám na to vzpomínky jako by to byl hroznej fekál, pořád nějaký žvejky v sendvichi nebo já nevim... :D 3* ()

Reklama

Reklama