Reklama

Reklama

Arnoldovy patálie

(seriál)
  • USA Hey Arnold!
USA, (1996–2004), 40 h (Minutáž: 24 min)

Hrají:

Francesca Marie Smith, Jamil Walker Smith, Dan Castellaneta, Sam Gifaldi, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Adam Wylie, Ashley Buccille, Jim Belushi (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Každodenní dobrodružství devítiletého milovníka jazzu s hlavou jako ragbyový míč, co žije v činžovním domě spolu se svými šílenými prarodiči a podivnými sousedy, chodí ven se svým nejlepším přítelem Geraldem, který má pro změnu vlasy jako Marge Simpsonová a musí se denně vypořádat s utrpením, které mu připravuje nejvíc cool holka ze školy, Helga. I když, co se škádlívá, to se rádo mívá, že? (PußyMagnet)

(více)

Recenze (55)

NGP 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem usedávala k obrazovce a zpívala "hey arnold!". Neuvěřitelně moc mě to bavilo, každá postava animáku má něco do sebe, je originální, a naprosto bezkonkurenční. Helga je ovšem také nezapomenutelná, vždycky si na ní vzpomenu, když potkám člověka tohoto typu. Její nekonečná láska ke klukovi s hlavou ve tvaru fotbalového míče =D Tohle je prostě klasika! ()

Margarettka 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější seriál mého dětství, na který se ráda podívám i dnes. Arnold je sice takový "Mirek Dušín", ale je obklopen spoustou zajímavých postaviček, že zažívá občas dost krušné chvilky, z čehož je často náležitě roztomile vystresovaný. Naprosto skvělé jsou postavy jeho excentrických prarodičů, všechny ale spolehlivě válcuje do Arnolda tajně zamilovaná Helga G. Pataki (viz má profilovka). Její tajné výlevy lásky jsou prostě dokonalé a když to pak doplní její oblíbenou hláškou: "Move it, football head!", těším se na další díl jak malý Jarda na vánoce! ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šišatá hlava Arnold, to bola svojho času jedna z mojich najobľúbenejších rozprávok. Skrytá láska Helgy, kamarát Gerald, starí rodičia, nájomný byt, jazzová trubka, šialená izba a mnoho iných vecí z toho je skrátka nezabudnuteľných. Naozaj to bolo v niektorých dieloch depresívne a nedopadlo to tak dobre, takže lepšie hodnotenie nedám. ()

BR23 

všechny recenze uživatele

český preklad názvu to naozaj zabil, ako sa z "hey" stali "patálie"... to netuším. :D ale inak v pohode seroš... pár častí ma vtedy i dojalo (to o tom že je sirota a to s tou ženou (?) ktorá odletela s holubami zo strechy nakoniec nejakej časti (neviem si spomenúť ako sa tá časť volala ale na konci bolo tiež ukázané že akože aj Arnold nasadol do lietadla a odletel... akože v sne .. tuším... nespomínam si úplne, predsa len je tomu už asi 13 rokov čo som to videl naposledy... Inak súhlasím s názorom Jossie: tiež mám radšej ked hlavní hrdinovia niesú dokonalí a krásní. ()

FlouT 

všechny recenze uživatele

Zkuste si udržet duševní zdraví, když máte hlavu jako americkej fotbalovej míč, kamaráda, kterej by díky svýmu účesu mohl patřit do rodiny Marge Simpsonové, babičku s dědou, kteří jsou zralí akorát tak do blázince a v cestě vám stojí Helga Pataki, která vám dělá ze života peklo, ale i přesto vás miluje...srdcová záležitost teenegerských let, aneb ať žije SUPERMAX ()

Zajímavosti (19)

  • Oskar Kokoschka je pojmenovaný po vídeňském malíři z přelomu 20. století, přestože jejich povahy byly absolutně opačné. (PußyMagnet)
  • Znak na boku penzionu hlásá: "No Children, Pets OK". Tento znak jde vidět v několika různých epizodách. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama