Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka

(seriál)
  • USA Pinky and the Brain
Animovaný / Rodinný / Komedie
USA, (1995–1998), 22 h 56 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Rob Paulsen, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, Frank Welker, Jeff Bennett, Billy West, Jim Cummings, Larry Cedar, Townsend Coleman, Roddy McDowall (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Tento kreslený seriál, na ktorom sa dokonca zapodieľal aj Steven Spielberg, je o dvoch myškách, ktoré sa dennodenne pokúšajú vymyslieť plán na ovládnutie sveta. (metalman)

Recenze (28)

Eva_D666 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že ze začátku mi tito dva myšáci lezli krkem každé brzké ráno. Úlisný hlupák Rudla a důmyslný Koumák. Postupem času mi však záhadným způsobem vlezli pod kůži. ...Čímpak to asi bude... Rudla: "Co budeme dnes večer dělat, Koumáku?" Koumák: "To co děláme každý večer, Rudlo. BUDEME SE SNAŽIT OVLÁDNOUT SVĚT!!!" :-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

V partičce bratrů Warnerových (a tím myslím Animáky, ne to studio) patří tenhle laboratorní tandem rozhodně k tomu lepšímu. I tak se po čase ale nevyhnete určitému stereotypu...nejlepší vědátorskou kresleností tak stále zvostává legendární Dexterova Laboratoř. Pinky a Brain mají legendární pouze tu znělku;) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Skvelý seriál z 90 rokov. Rudla a Koumák dve bombové krysy, ktorých cieľom je ovládnuť svet, lenže ich snaha dopadne vždy úplne inak.Vtipné, jednoduché a rodinné, čo viac si priať k dobrému animovanému seriálu. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

The Pinky, The Pinky and The Brain, Brain, Brain... Animák o tom ako chcú dve laboratórne myši (resp. jedna) ovládnuť celý svet (a chvalabohu sa im to nikdy nepodarí:D). ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

A co budeme delat zítra Koumáku? To co každý den Rudlo. Pokusíme se ovládnout svet! Myslím, že viac dodávať nemusím, kultovka animovaného sveta. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Podsúvať deťom ako ovládnuť svet je trocha divné a šialené, možno aj zvrátené, ale vždy to ako tak dobre dopadlo. Bola to zábava, bolo to moje detstvo. Jeden veselý, druhý zamračený, jeden génius, druhý hlupáčik, nuž 90. roky priniesli všeličo a toto sa zaradilo do širokej škály priemeru. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Spin-off populárnych ANIMANIACS. Dvojica nesúrodých postáv, z čoho pramení nespočetné množstvo vtipných a divokých situácií. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Ten seriál mám rád (Kde jinde uvidíte Einsteina kříženého s Napoleonem v myší podobě a jeho nadprůměrně retardovaného myšího přítele?), ale myslím si, že lepší díly vznikaly, když obě laboratorní myši byly ještě součástí animáckého ansámblu (nejraději mám ty s TV inscenací Války světů a s Koumákem jako country hvězdou na chůdách). Škoda, že si čeští překladatelé nedali tady jako u Animáků práci otextovat písničku česky, ale jinak nemám výtku. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Co budeme dnes dělat? Ovládneme svět! Skvěle bláznivý animák, kde dvě laboratorní krysy chtějí ovládnout svět a pokaždé se to nepovede. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Pinky je ten vysoký, vyslovene prostý a tak trochu Jedi. Brain je ten malý s abnormálne vyvinutým mozgom, ovláda ľudskú reč. Spolu sa snažia ovládnuť svet. Sú to laboratórne myši. A majú jednu z najlepších úvodných zvučiek vôbec. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Steven Spielberg...automaticky dobrý seriál...a platí to stále a asi aj bude...pretože ten človek vie dobre na čom sa podieľa... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Jeden z TOPů na Supermaxu :) "A co budeme dělat zítra, Koumáku?" -"To, co každý den, Rudlo. Pokusíme se ovládnout svět!" ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších seriálom môjho detstva s jednou z najlepších úvodných pesničiek. Išlo tam o to, že Pinky a Brain boli dve biele laboratórne myši, ktoré sa snažili takeovať over the world. Vždy ma štvalo, že sa im to nikdy nepodarí :( Proste som im držal palce. Rozhodne nadpriemerná záležitosť, ktorú si rád znovu pozriem. P.S. súhlasím s kolegom Flipperom, ale českému názvu nie je len hanba, ale dokonca mne sa z neho chce vracať! ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele

Tuto rozprávku som zbožňoval keď som bol malý, ale aj teraz by som si to pozrel ešte. Najviac ma dostal ten diel, keď sa vybrali po dračí pazur na tu horu + ten koniec keď sa zmenil na syrovú hlavu ;-) jednoducho pecka rozprávka ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Občas když jsem takhle přišel po noční tak v televizi dávaly jen snídaně a zprávy, ale pak jsem narazil na tohle a pokaždé jsem to zhlédl před spaním.. protože jsem neviděl poslední díly, tak jsem zvědav jsestli se koumákovi a rudlovi podařilo konečně dobít ten svět... ()

Reklama

Reklama