Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (226)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, která je trapná, nevtipná a nesnesitelně odtržená od reality. Nebavilo mě to, nic tam nedává smysl a ústí to v naprosto debilní závěr. Už po pár dnech moc nevím, o co tam vlastně šlo, což je jedině dobře - ještě lepší by ale bylo se do budoucna jakýmkoli dalším Zahrádkovým filmům po této otřesné zkušenosti vyhnout. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden hezký vtip , kdy sms zprávy nevěrníka jeho manželka zveřejní na jeho přednášce o milostné poezii. Ženy se pak dohodnou, že budou proutníka každý lichý týden půjčovat. Pak následují nudné postelové scény a hrdina je sexuální chudák. Objeví se dva vtipy „tvrdne mi kašpárek“ a „vlhne mi mušlička“. Záhadou je pro obě ženy soupeří o vypelichaného samce s nímž je nuda. Další mužské postavy se prakticky nevyskytují. Sponzorských výrobků je ve filmu opět hodně. Pak se komedie přesune do melodramatu. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na pohodovou veselou komedii ve stylu Ženy v běhu, ale tohle se tomu nemůže ani vyrovnat. Herecké výkony ok, Chýlková mi trochu lezla na nervy, jak byla snaživá a až moc hysterická. Naopak Žáčková mi přišla sympatická. A pak mezi nimi Jirka Langmajer, který to zahrál nejlépe ze všech. První polovina super, pak už se to až moc a zbytečně protahovalo. Opakovaný vtip není vtipem. A ten konec? Za to by se tvůrci měli raději stydět, to už na mě bylo trochu moc. Bylo by lepší, kdyby tu postavu nechali zemřít a ukázali jak spolu vycházejí ty dvě. Očekávala jsem něco lepšího. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jiří Langmajer jako Jiří, kterého si pro provalení nevěry po týdnu střídají milenka a manželka tak nějak dle dohodnutých pravidel. Námět snad i potenciálně dobrý, ale to provedení bída. Nemělo to šťávu a ani ne moc vtipu, ikdyž tři pět věcí pobavilo. Herecky to táhne Langmajer bez něj by to byla sotva jedna hvězda, ale je to ten tip role o které v rozhovorech prohlásil, že to je takové poprcávání. ( taky tady běhá po delší době nahatej ) Film, na který si pár dní po televizní premiéře už nikdo nikdy nevzpomene. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dva a půl. Pocity na střídačku, spíše brzy níže, nežli výše. Obsazení filmu je luxusní, rozjezd a téma originální. Ale dost brzy se postavy začaly chovat když ne trapně, tak vyloženě nevkusně. Občas jsem se zasmál, semtam mi přišel příběh i zajímavý a dokonce uvěřitelný, ale stále jsem měl pochyby. Pochyby o motivaci a duševním zdraví postav. V souboji žen o uťáplého docenta jsem brzy ztratil důvod té snahy, prostředky mě ale pobavily, byť nemusely být tak doslovné a veřejné. Prostě pár fajn gagů v jinak spíše trapném filmu. Je také zajímavé, že jsem se smál jinde, než něžné pohlaví. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)
  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)
  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)

Reklama

Reklama