Reklama

Reklama

Volejte a pište šéfovi

(pořad)
Publicistický
Česko, 2019, 40 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Jaromír Soukup zodpoví příjemné i nepříjemné dotazy diváků. (TV Barrandov)

Recenze (20)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu tomu vlepím za některé dotazy, které ocasa Jarouše Soukupa pěkně stírali. ON si o sobě myslí, jak je geniální, vtipný, nad věcí a hlavně nepostradatelný – tady ale dost narazil. Protože dost lidí mu tu jeho sebestřednost dali sežrat. Většinou si však samozřejmě vybíral úžasné a chvály oplývající otázky – třeba, kterou sračku z růžové knihovničky zase pustí, jaký pořad bude zase moderovat, ale mimo to i různé témata z jiných odvětví než jen co se TV Barrandov týkalo – a v těchto momentech občas i dokázal zaujmout a ukázal, že on zas tak blbý rozhodně není, jak ze sebe dělá… ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslí i tohle Kung-fu panda Soukup vážně ?? Znásilnit i tak zoufalou platformu, jakou prehistorické Volejte řediteli bezesporu je, už vyžaduje opravdu velkou dávku fantazie a zhovadilosti.. Dost bych se u Volejte a pište řediteli všehomíra bavil, kdyby ovšem Barrandov vysílal v Rumunsku a Soukup se jmenoval třeba Stoičkov.. ()

EastWicka odpad!

všechny recenze uživatele

Lekce angličtiny: neznáte-li přesný význam slova "cringe", neboli "ošívat se v nepříjemné, trapné situaci", pocity, které vyvolává Mr Soukup a tento pořad mohou sloužit jako dokonalá ilustrace.... ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pořad Volejte a pište šéfovi je nesmírně zábavný a často i dost poučný. Pan generální ředitel Soukup ale odpovídá i na nepříjemné otázky a pouští i velmi dehonestující telefony primitivů. Za ty se vždycky stydím, protože i projev mají primitivní a buranský, nejen obsah. Většinou si takového člověka představím, smrdí mu z úst, je neupravený, neoholený, měsíc nemytý a často i opilý. Obdivuji poker face a úsměv, který si při poslechu těch nadávek dokáže pan Soukup zachovat. Ale 99% dotazů a připomínek je pozitivních a zajímavých. Lidé se ptají na otázky ve všech možných oblastí života, médií, politiky, ekonomiky atd. Pan ředitel Soukup odpovídá vždycky věcně a nevyhýbá se tématům. Je vidět, že je velmi inteligentní, vzdělaný a sečtělý. Proto jsem ráda, že Volejte a pište šéfovi bude od letošního května samostatným pořadem. Je to důležitý pořad, který si zaslouží delší vysílací čas. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tímto pořadem mě Soukup dost nasral. Ovšem nikoliv pro jeho svérázné politické názory či populistické žvásty tak jako všechny ostatní zde zodpadňující (ty jsou mi celkem ukradené), ale že si vytvořil pořad s dotazy diváků týkající se výhradně politického a současného společenského dění. Vzhledem k tomu, že je ředitelem a majitelem televizní stanice bych spíš čekal, že bude odpovídat na dotazy ohledně pořadů vysílaných na TV Barrandov. Zvlášť když podobné pořady už z obrazovek dávno vymizely. Kavárenská ČT tento kontaktní pořad s diváky (dříve Nad dopisy diváků, později Listárna) zrušila už někdy v 90. letech a Nova odpovídá pouze na dotazy ohledně komerčních filmů a seriálů, které mají odvysílat v nejbližších dnech a už k nim mají připravené i upoutávky. No a primitivní skopčácko-amerikanistická Prima takovýto pořad pro jistotu nezavedla nikdy, aby nemuseli vysvětlovat, poč zničili dabingy seriálů z Premiéry. Proto když jsem uviděl název Volejte a pište šéfovi, potěšilo mě, že se tento formát pořadu konečně vrací na TV obrazovku. Po shlédnutí dvou dílů mi došlo, jak hluboce jsem se zmýlil a znechuceně zodpadňuji. ()

vyfuk odpad!

všechny recenze uživatele

Další Soukupův klon, který má moderátorské schopnosti na úrovni skutečného Soukupa, který si honí své macho ego, když mu volají geronti, snažící se užít si svých 10 vteřin slávy způsobem, kdy musí zmínit odkud volají a kolik svého času zabíjejí sledováním jeho dalších osmdesáti osmi pořadů. Oslovují ho "pane řediteli" a Soukup se dme pýchou, že dokázal oblbnout půlku nádora svými antagonistickými kecy, které lidi chtějí slyšet, protože nikdo jiný nemá v televizi nemá koule říct jak věci na tom opravdu jsou. Hihi, velký rebel. Zdílej neš mu ten pořat smažou! Přeji pevné nervy a hodně úspěchu s manipulací dalších lidí a šířením svých subjektivních názorů, ke kterým se lidi ze sekty budou modlit a brát jako Nový nový Zákon. Sláva Spasiteli! ()

BaronDevil odpad!

všechny recenze uživatele

Uz jen ten nazev je strasnej, ale kdo by cekal, ze obsah bude jeste debilnejsi? :D Nevidel jsem v televizi, ale na netu jsem si kousek nasel. No je to veledilo hodne Lorda Vesmiru - Jaromira Soukupa. ()

buchannon odpad!

všechny recenze uživatele

Baví mě, že do tohoto pseudopořadu volají samí dutani (podle poslechu), nebo jsou možná naprosto účelově vybírání, nebo nejspíše by Mirdovi žádný inteligent nezavolal. No a největší dutan odpovídá. Čeho všeho se ještě od Mirdy dočkáme? ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Sorry, Míro, ale ty nejseš a nikdy nebudeš stejně dobrej jako Vladimír Železný. Hvězdičku máš ode mě za to, že kdokoliv, kdo přijde s tímhle léta chybějícím konceptem a neudělá z toho tak odpornou promo-masturbaci jako Volejte Novu, prostě do odpadu nepatří. Druhou na protest proti zdejším kavárníkům. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Pořad vhodný pro důchodce bez internetu, který zajímá aktuální témata a jaký pohled nebo názor má na daný téma Soukup. Jinak mi přijde, že z lidí dělá blbce, protože se tu většina lidí nedozví nic novýho, kromě těch jeho rozumů. ()

Reklama

Reklama