Reklama

Reklama

Project Ithaca

  • Kanada Grim Trigger (pracovní název)
Trailer 1

Recenze (11)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Černošská učitelka, vědec, kriminálník, člen rockové skupiny a jakási francouzská prostitutka jsou uneseni na vesmírnou mimozemskou loď. Tam jich omotá jakási chobotnicová muréna vychrstne na ně jakési pavučiny a postupně jich zabíjí jelikož jejich strach pohání tu mimozemskou loď. Nabízí se otázka proč jich to vůbec zabíjelo a pouze neděsilo mrtví tomu byly k ničemu, ale to nedomyslely korunu tomu podtrhují české titulky , které jsou úplně mimo a zhruba každá 10 věta je anglicky. 5 procent za jednu utrhnutou hlavičku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uvězněná partička lidí z různých časových etap se hádá, jestli a proč je unesli emzáci. Najde se tu několik solidních momentů a nápad s filosofickým podtextem zase nebyl úplně blbý, ale filmařům vůbec nešly dialogy, na kterých měl příběh stát a na efekty, které to mohly alespoň trošku zachránit, zase nebyly peníze. A příliš se nepovedl ani casting. Sice to není to nejhorší, co v rámci nízkorozpočtových sci-fi z Kanady přišlo, ale bída to je. 15% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné, už jenom kvůli tomu, že se to skoro celé odehrává v jedné uzavřené místnosti (a tady to i docela funguje). Pravda, u dialogů to místy drhlo, ale že by se vyloženě nepovedly, to se říct nedá. Většina postav vůbec není špatná, dokonce se tu dá i někomu fandit, zajímavý je i příběh, i když od konce jsem čekal něco jiného, když to celou dobu bylo tak minimalistické. Navíc mi přijde, že 33% je tu strašně málo, ale jestli tu hodnotilo několik individuí, co viděli z celého filmu jenom 5 minut, tak se ani není čemu divit. 3* ()

shabazza 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně marné. Kanadské nízkorozpočtové SF projekty mají občas něco do sebe .... plus ten otevřený konec. Třeba z toho bude zajímavá serie stejně jako z Cube. Vůbec bych se tomu nebránil. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Možno by to stálo aj za jednu hviezdu, ale priznám sa, že aj rýchloposuvom to bolo utrpenie, takže budem nekompromisný. ()

septic 

všechny recenze uživatele

slušný podprůměr mimozemského sci-fi. Člověk rozhodně nemůže upřít ambice, které to má. Celý nápad je dobrý, závěr není špatný, efekty by mi stačily taky, ale základní kámen úrazu je bohužel v obsazení a atmosféře. Herce už jsem viděl tisíckrát horší, ale není to natočené tak, aby jedna místnost a šest lidí vytvářelo prostředí, ze kterého přejíždí mráz po zádech. Hodnocení mírně úmyslně nadhazuju kvůli mamrdům, kteří jsou objektivní jak turecké zprávy ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Kurnik ty zdlouhavé debaty mi pily krev. Ty retrospektivy taky. Takže nakonec zůstalo to dobré ve filmu asi ve dvaceti procentech. To je deset za téma, a deset za těch pár efektů Ovšem to je tak asi vše, co mohu dát. Jediná akční scéna je přerušovaná rozhovorem dvou bab. Takže 20 % za film, který měl šanci na hodně lepší hodnocení. ()

st.cooper 

všechny recenze uživatele

Čech , Rus a Němec,,, né tak jinak Kanaďan a Kanaďan a další Severoameričan a ještě i Severoameričanka . se hádají v jakem si stísněném prostoru kdo je staršího data.Jeden se tam dostane když to zrovna dělá jiná slečna zase když už má po tom jinej típek co vyjebáva z ostatní má a ještě jeden co zase vyjebali s ním a pak ještě paní učitelka. a do toho ještě jakásí vesmírná potvora která se při tom náramně baví.Ano dal jsem to dokonce ()

LaaYosh 

všechny recenze uživatele

Je to průměrné, možná i nadprůměrné scifko. A pokud se někdo dívá 5.min. a pak tomu dá odpad!, tak já dám zase 5*!!! Jestli někoho tento žánr nezajímá, tak ať se dívá na Avengers atd., nebo ať to aspoň nehodnotí! ()

Reklama

Reklama