Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

Eddard odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhlety mýdlové pomeje patří k tomu zlomku audiovizuální tvroby, který si naprosto bezvýhradně zaslouží označení odpad. Existuje spousta strašlivě dementních a technicky zrůdně natočených filmů, ale je to právě ta nepředstavitlená délka podobných srač*k jako je Tak jde čas, které suplujou nejenom!!! babičkám a dědečkům v důchodu reálný život, která z nich dělá ten nejdokonalejší příklad výplachu mozku. Skládka neschopných a ztroskotalých hereckých existencí, ukázka toho jaklze psát dennodeně stupidní zápletky jako na běžícím pásu. No, když si představím, že jsem to jako malý školáček sledoval, s tím, že takhle nějak vypadá svět dospělých, běhá mi mráz po zádech. 0% ()

Iwiiik odpad!

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, že může existovat na této planetě byť jediný koncový divák seriálu Tak jde čas (a dalších jemu podobných). V tomto kinematografickém klenotu je asi tolik umění, jako když bude "hudebník" nahrávat zvuky pisoáru a vydávat alba Pisoár I., Pisoár II., Pisoár III., až Pisoár MMDCXXIII. A samozřejmě nezbytný The Very Best of Pisoár! Věřím, že při správné mediální masírce bude v půlce domácností u oběda z reprobeden hrát prostatické chcaní ožralého váguse na desinfekční tabletku!!! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu zpochybním objektivitu zdejších hodnotitelů, protože nevěřím že viděli všech dvanáct tisíc x dílů... já viděl asi čtyři takže mohu doufat, že těch dvanáct tisíc xminus čtyři ostatních dílů mohou být hvězdné. Nejvíc bodů dávám za ten fantastický počet dílů... třeba česká Ulice bude mít taky za mého života dvanáct tisíc x dílů. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jako písek v přesípacích hodinách, ubíhají dny našich životů, no já nevím, sledovat tenhle seriál, tak mi život neubíhá, ale pekelně se vleče...Je neuvěřitelné, kolik dokážou natočit dílů nesmyslného seriálu o ničem a je neuvěřitelné, kolik lidí se na to dokáže dívat, díky čemuž vznikají podobné katastrofy dodnes.... ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

Ale tak tohle byl nářez. Každej den to dávala nova a každej den nový a napínavý příběh. Celá scéna dostávala tu správnou atmosféru, když se náhodou tenhle výjimečný seriál neodehrával uvnitř, ale třeba v autě anebo v nějaké zahradě. Jo, všech těch asi 2000 dílů stálo přinejmenším za hovno, ne-li za dvě hovna. ODPAD! ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)
  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama