Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodila na ZŠ, tak jsem na tom byla závislá - porevoluční období a odpoledne nic jiného nedávali (bídné vysvětlení). Tohle a Santa Barbara. Na gymplu jsem to naštěstí už nestíhala a asi jsem i trochu dospěla... Hvězdička za to, že jsem se dívala, ale nechápu, jak jsem mohla. Ještě teď se stydím... ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tuto mučírnu hodnotím jako odpad, ale kolik jiné srandy bychom si užili v jiných seriálech, kde tohle parodují, co? Nesmíme zapomínat, že někdo musí natočit něco naprosto strašného buď, aby ostatní věděli, kudy ne anebo prostě jen proto, aby si z toho někdo mohl dělat prdel. Považte, že díky této seriálové trapné zrůdě jsme se hihňali u Přátel nebo Futuramy. Neberte ale můj názor vážně, neviděl jsem ani jeden celý díl pořádně. Kdo zde ano? Kdo zde viděl CELÝ seriál, aby mohl napsat nějakou skutečně fundovanou recenzi? :) ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Pamätám sa, že keď som mala asi 10 rokov, chodilo to na Nove. Ja som vtedy popoludnia trávila u babky a moja babka, ako každá správna babka, rada pozerala telenovely. Tento seriál mal na mňa veľké osvetové účinky, pretože odtiaľ poznám výrazy ako exhumácia, bulímia, exorcista, schizofrénia,... V tom čase sa mi ani nezdalo, že keď sa všetky tieto výrazy objavia v jednom seriáli, asi nebude najlepší...:-) ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Když jsem vyděl jeden díl simsňáků o tom, jak se Vočko dostal do nějakýho nekonečnýho serošu a tam byla scéna: Vočko a nějaká baba se ráchají ve vaně, načež hrdina praví. „Kleopatro jsi 5000 let stará oživlá egyptská mumie, my spolu nemůžeme žít“. Tak jsem to považoval za dobrej vtip, ale po zhlédnutí dvou epizod, se my vkrádá myšlenka, že nebyli tak daleko od pravdy. No řekněte sami: ženská posedlá démonem, na město dopadající ďábelské rány (meteority, kobylky a já nevím co všechno) a spousta dalších šíleností. Opět obdivuji genialitu scénáristů, že i po 50.000 dílech (či kolik to má) jim nedošla inspirace. ()

villon17 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad milión dílů o stech miliónech hoven. Pardon, že to tak otevřeně říkám a pobuřuji nadšence, mezi něž se počítají uživatelé, kteří dali více než odpad, čili jednu hvězdu. Víc jde jedině v případě, že jsou slepí, tři, že navíc hluší a čtyři snad jedině, jestli tam hráli. Kdo dal pět, tak si nejspíše myslí, že se zde hodnotí jako ve škole. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • Vivica A. Foxová si zahrála pouze v jednom díle, neboť byla vyhozena. (cariada)

Reklama

Reklama