Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

Iwiiik odpad!

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, že může existovat na této planetě byť jediný koncový divák seriálu Tak jde čas (a dalších jemu podobných). V tomto kinematografickém klenotu je asi tolik umění, jako když bude "hudebník" nahrávat zvuky pisoáru a vydávat alba Pisoár I., Pisoár II., Pisoár III., až Pisoár MMDCXXIII. A samozřejmě nezbytný The Very Best of Pisoár! Věřím, že při správné mediální masírce bude v půlce domácností u oběda z reprobeden hrát prostatické chcaní ožralého váguse na desinfekční tabletku!!! ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tuto mučírnu hodnotím jako odpad, ale kolik jiné srandy bychom si užili v jiných seriálech, kde tohle parodují, co? Nesmíme zapomínat, že někdo musí natočit něco naprosto strašného buď, aby ostatní věděli, kudy ne anebo prostě jen proto, aby si z toho někdo mohl dělat prdel. Považte, že díky této seriálové trapné zrůdě jsme se hihňali u Přátel nebo Futuramy. Neberte ale můj názor vážně, neviděl jsem ani jeden celý díl pořádně. Kdo zde ano? Kdo zde viděl CELÝ seriál, aby mohl napsat nějakou skutečně fundovanou recenzi? :) ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Je mi jasný, že moje hodnocení je maximálně nadsazený, ale nějak se musí kompenzovat ty odpady co většina lidí hází jen z podstaty kvůli tomu, co o tomhle seriálu panuje za obecný podvědomí. Pro mě je to však silná vzpomínka na dětství, kdy jsem to hltal po každým příchodu ze školy...Tak jde čas má jednu zásadní věc, kterou leckdo považuje za tu největší trapnost, já však takřka až za genialitu - u žádného jiného seriálu se mi nestalo, abych se začal koukat po několika stech dílech a krásně během pár dalších dílů vpadl do děje, to se vám u jiného seriálu nestane. Tak jde čas přestala televize u nás dávat v červenci 2003 a já přiznávám, že takřka pět let čekám, kdy se zas vrátí, abych si mohl odpoledne vychutnat tu třičtvrtěhodinku:-)) Nemusíte mi psát, že jsem magor, vím to i tak:-) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Někdo tady napsal naprosto přesně, že jde o neuvěřitelně vitální kravinu. Já se jako malá pamatuji, že seriál koukala sestřenka na "Polákách", neb u nás ještě neběžel. Vykládala mi o něm s takovým zaujetím, že když jsem měla možnost začít koukat, začala jsem. Nešlo o bůhví jaký zázrak, ale zase úplný brak to taky není. Opravdu jsou horší. Pravda nedalo se vidět všechno, ale ušlo to. A za tu délki si fakt jisté ohledy zaslouží. Byly díly na tři hvězdy i na houby. ()

Czernozub odpad!

všechny recenze uživatele

Písek se už dosypal. Naštěstí. Praxi totohle seriálu krásně ilustruje situace v Přátelích: Joey jde na konkurs na bratra-dvojče Drakea Remoraye. Podle něj je jedinným možným kandidátem, vždyť on byl Drake Remoray. Nakonec roly dostane někdo úplně jiný a odlišnost tváří je vysvětlena obligátní plastikou. Jak prosté Watsone. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Postavu doktora Mika Hortona si zahralo celkom 15 hercov. (Raccoon.city)
  • Jubilejní 10 000. epizoda byla odvysílána 21. února 2005. (L_O_U_S)
  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)

Reklama

Reklama