Reklama

Reklama

Panic Room with Will Ferrell

(TV film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2002, 6 min

Režie:

Joel Gallen

Scénář:

Carter Bays

Kamera:

Clyde W. Smith

Recenze (24)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nejpříšernější a nejděsivější parodie, která byla k vidění na MTV Movie Awards 2002. (Neříkám, že jde o nejlepší střihovou promo parodii jakou kdy MTV stvořila, protože parodie na Basic Instinct byla svého času ještě něco mnohem odpornějšího:)) Jack Black s copánky zpívající falzetem, to je i na mě moc:))) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Tak trochu dementní parodie na Úkryt s Jodie Fosterovou, ale právě dementnost mám na věcech z produkce MTV nejradši. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nájdete na YouTube. Škoda, že Frat Pack (= banda okolo Bena Stillera, najmä bratia Wilsonovci, Jack Black a Will Ferrell) tak málo hrá v spoločných projektoch, takže okrem ich celovečerných snímok vám dobre padne i krátkometrážna paródia na Fincherov temný triler ÚKRYT. S prestrihmi so skutočným ÚKRYTOM so skutočnou Jodie Fosterovou je to vtipné. Trocha. Akonáhle sa začne prdieť, poviete si, či má Jodie Fosterová TOTO za potrebné. Pravdupovediac, či to majú za potrebné aj Will Ferrell a Jack Black. Tak či tak nechápem, prečo je filmová databáza plná „zábavných scénok“. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dostat Jodie Foster z Úkrytu nebylo ve filmu snadnou záležitostí, takže dvojice vyfintěných gangsterů Jack Black a Will Ferrell prostě musela přijít s návodem pro další zločince, jak na to. Rozbíjení oblíbených talířů je spíše jen rozcvičkou, vyprdění vypadá daleko použitelněji, ale svérázná interpretace skladby We Built This City od Starship skutečně dokázala Jodie velmi krutě potýrat a mě vykouzlit na tváři připitomělý úsměv. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Parodie Fincherova Panic Roomu v podání Willa Ferrella? To zní dobře. Jenže kromě letmého pousmání se žádný záchvat smíchu nekonal. Prdící joky jsou sice fajn, ale já měl trochu vyšší nároky. 7/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Z těch tří parodíí z MTV awards roku 2002 je tohle ta úplně nejlepší, při scéně s plynem sem málem vypad z křesla a Will Farrell po boku Jacka Blacka úplně září. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úkryt s Jodie Foster mám hodně rád – je to slušné drama/thriller s dobrou atmosférou a ještě lepší Jodie. Tenhle výplod Jacka Blacka sice tentokrát zrovna dvakrát velkou kvalitu nepobral – ale je tak dementní a trapný, až je svým způsobem v některých momentech i vtipný. Ve spojení s Willem Ferrellem se jim podařilo natočit něco, na co jen tak rychle nezapomenu… ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Slabé - aj keď s mojím obľúbencom. Pár dobrých momentov sa našlo, ale nič svetoborné a záver so zvonením telefónu bol trápny. Zostrihané to bolo dobre, ale dalo sa z toho vytrieskať viac... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

v porovnani s inymi blackovyma mtv parodiama to podla mna dost pokulhava a nepomoze tomu ani pritomnost mojho americkeho komedialneho boha willa ferrella, je to moc dlhe, malo ftipne a ked uz je to vulgarne nejde to na plne gule, ale iba na polovic:-( ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Tak ako hovorí užívateľ Galadriel: drzé, sprosté, oplzlé ale veľmi veľmi vtipné. Jack Black a Will Ferrell trafili do čierneho a som šťastný, že som Úkryt(Panic Room) videl pred touto ich paródiou, pretože po nej by na mňa v serióznej rovine nemohol fungovať. 75% ()

Reklama

Reklama