Reklama

Reklama

Recenze (8)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze vzniklo jen 6 cca. desetiminutovejch epizod, protoze to je fakt parada. Sice to vypada tak trochu poloamatersky, ale to vubec nevadi, v kazdym dile vystoupi JB a KG na podiu, uvede je ten samej sefik, samozrejme pokazdy s jinou hlaskou typu tenhle koncert bude lepsi nez 28 orgasmu, nacez se zacne resit nejaka jednoducha zapletka, typu cesta na vystoupeni, jedinej fanousek, zenska, psani pisne atd. Humor je sice vetsinou predvidatelnej, ale dokaze i prekvapit a hlavne pobavit, navic to je ultra sprosty, se skvelejma pisnickama, ktery maj spravne dobytkarsky texty. Proste jasnejch 5*. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jack Black a Kyle Gass jsou sympatická dvojka domácích povalečů, kteří zasvětili svůj život rock'n'rollu. I bez elektriky, pouze za zvuku dvou akustických kytar, dokáží být jejich vystoupení energické a chytlavé a z jejich přístupu i samotných písní číší entusiasmus a láska k hudbě. Šestidílný mini-seriál Tenacious D však není nikterak extrémní dílo, je spíchnut párem nadšenců, téměř bez rozpočtu a větších ambicí a tomu odpovídá i kvalita. Flight Of The Conchords je nesrovnatelně vtipnější a propracovanější. 6/10 ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Neokoukaná žánrová fúze komediální série s videoklipem... Duo tlustých rockových "bohů", kteří rockem nejen žijí, ale i mluví, je prostě něco, co jste ještě neviděli. Pokud se vám líbila Škola rocku a máte rádi Jacka Blacka, nezapomeňte dát téhle dvojce šanci. 80% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca hudba nedalo mi musel som sa od dua Jack Black a Kyle Gass naučiť na gitare mnoho skladieb . Sú to famózny nadaný hudobníci Kyle je vynikajúci gitarista Jack zase textár tu sa prvý krát stretávam s pojmom Comedy Rock. Epizódy ako The Search for Inspirado, Death of a Dream alebo The Greatest Song in the World sú pre hudobníka ako som ja nezabudnuteľné. ()

Callas 

všechny recenze uživatele

8/10 Pokud chcete v současné době slyšet opravdu originální a nápaditý klasický rock, tak mohu vřele doporučit. Těchto 6 desetiminutových skečů nejen rozesměje a příjemně pobaví, ale také vám objasní image, kterou se JB a KG již nějakou dobu prezentují. Jejich "oldskůlové" nadšení pro rockovou hudbu, úžasné odhodlání a energie se kterou se do své hudby pouští jsou mi opravdu sympatické. A navíc, kdo by nechtěl slyšet THE BEST SONG IN THE WORLD .. ... .. tribute ;) ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

6 x 10 minút mini-séria. Je to tak 50 na 50...niektoré scénky ma pobavili klasickým JackBlack-humorom, no naopak niektoré mi ani brvou nepohli. (tak je to u mňa aj so skladbami Tenacious D, časť je skvelá a časť je úplne nezaujimavá) Pre fanúšikov Tenacious D - must see. ()

Vala 

všechny recenze uživatele

Díky těm 6-ti epizodám jsem plně pochopila film Králove ro(c)ku,jelikož je to na podobné úrovni.Tenacious D jako hudební skupinu jsem si zamilovala-sice by mohli trochu ubrat na těch sprostších výrazech,ale hudba i humor jsou naprosto perfektní! Podle mě to JB a KG dělají proto,aby byly za pořádný rockový drsňáky a taky pro okořenění hudby,v jádru to jsou ale chlapíci s velkým srdcem a láskou k muzice a především k Rock n´Rollu,což oceňuji. A že seriál není dokonalý?A co-právě ta syrovost a opravdovost mi zrovna u nich fakt sedí a u každé epizody jsem se výtečně bavila! Zvlášť Jackovo zapálení mě vždycky dostane :)) Prve jsem ho viděla ve Škole Ro(c)ku a jeho herecký i hudební talent mě okamžitě dostal! Takže za mě 5* ()

Reklama

Reklama