Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doslova přes noc se z Jimmyho Connelyho (Orlando Bloom) stane sex-symbol a britská boxerská naděje. A on sám přesně neví, co si s takovou nenadálou slávou počít! Jimmy je totiž, abyste tomu rozuměli, mlíkař a baví ho to. Když ale v místní tělocvičně náhodně vyřadí z provozu britského kandidáta na titul ve světovém šampionátu v boxu, je z amatérského ringu vhozen mezi profesionály, kde se má utkat se současným světovým šampiónem. Takže je na čase, aby začal pořádně prohánět své tělo a taky sehnal co nejvíc pomocníků a rádců, jak na to. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jinej film o boxu, dá se říct bez nějakého bojovného konce, což mě překvapilo. Mohlo to být trošku akčnější, je pravda, že by to pak mohlo dojít až ke kýčovosti a ohranosti a to v tomto případě mělo daleko. Taky film poukazuje na to, jak stačí málo a z národního hrdiny se stává odsouzenec .... naštěstí jen dočasně. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No, Orlando Bloom jako boxer? Znělo to jako že si někdo dělá srandu a lepší by bylo, kdyby to fakt byla jenom sranda. Nejdřív jsem si myslel, že to je film z jeho začátků, protože tam vypadal fakt jak děcko. A děcko boxerem, to mi k sobě nejde, ještě navíc s takovou tváříčkou. No ale nechme blůma blůmem. Samotnej příběh nebyl zas tak špatnej a párkrát jsem se i docela zasmál. Mrzí mě, že jsem to viděl v dabované verzi, protože třeba rap jeho kámoša bych chtěl slyšet v originále. Jinak celej film nijak nevystupuje z průměru. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Byla to blbost, ale čekal jsem na závěr filmu. Tím pádem mě nutil dokoukat do konce. A to jsem ani nedokázal uvěřit, že ten ubohej mlíkař bude Orlando Bloom. Ten Orlando Bloom, kterej sekal hlavy v Pánu prstenů zasranejm kostlivcům a nemrtvým. No nemožný. Anglická komedie, ale bez vtipu ani suchýho humoru. No prostě bez ničeho, i když mi to kolikrát přišlo absurdní, ta absurdita byla o ničem. ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Když mi ve videopůjčovně jako "bonusové" DVD k vypůjčeným snímkům přidali i film "Calcium Kid" - převrátil jsem při pohledu na jeho stupidní obal oči a v duchu jsem si řekl něco ve smyslu ..."tak toto určitě ne!". Nuda byla veliká... film poblíž... za pokus nic nedáš... a hle - překvapení! ... "Calcium Kid" ani zdaleka není tak stupidní film jak jeho obal předesílá, ale naopak se jedná o velmi podařenou britskou komedii, jež paroduje všechny ty - jak přes kopírák točené - boxerské filmy. Celá parodie je pojata jako mystifikační dokument, kde aktéři promlouvají přímo do kamery, a v níž není nouze o rychlé + "překvapivé" prostřihy a trapné + "nečekané" situace a zvraty. Tvůrci si originálně natočeným způsobem utahují ze všeho a ze všech, ale nikdy nepřekročí únosnou míru - vždyť přece sledujeme "seriózní dokument" z boxérského zákulisí! Je velká škoda, že O. Bloom vypadá na obalu jako splněný sen 4% menšiny - dovedu si živě představit tu spoustu lidí z cílové skupiny (která má ráda humor, jenž si nebere servítky, ale přitom nesklouzává do přílišné vulgarity), kteří film v regálech minou bez povšimnutí; ...... zatímco děvčátka budou tupě zírat do čeho se ten jejich miláček tentokrát připletl :-) ()

dustur 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol jeden dosť podpriemerný film ,a to v ňom hral Orlando Bloom , ktorý tu bol podľa až príliš nudný ,na rozdiel od filmov ktoré mal predtýmto filmom ,,Piráti z Karibiku - trilógia Pán prsteňov"... A ja by som tento film vôbec nenazval ani tak komédiou ,lebo sa mi pri tomto filme nepodarilo ani raz zasmiať.. Ale ktomi tu bol sympatický bol Michael Peña...,ten si tu svoju úlohu aj užíval... Moje hodnotenie filmu ,je slabé .: 2 / 5 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Alek De Rakoff měl v tomto filmu svůj debut. Předtím dělal jen na hudebních videích zpěváků Ice T, Space, Bucketheads a N-Trance. (HappySmile)
  • Ve střední váze nosí boxeři speciální boxerské rukavice, ale ve filmu vidíme boxery jen s rukavicemi pro amatéry. (Dawid199)

Reklama

Reklama