Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po masakru své vesnice se Xiaofan Zhang (Sean Xiao) dostane do sekty Qing z Yunu, kde začíná svou cestu kultivace. Ovšem když zjistí pravdu o smrti svých rodičů, propadne vzteku a démonickým sklonům a stane se nepřítelem sekty Qing. (mikki089)

Recenze (3)

Eseter 

všechny recenze uživatele

První půlka úplně super. Vizuálně krásný film (ta paleta barev!). Ale to rozuzlení - strašně uspěchané, to opravdu museli vecpat celé finále do posledních pěti minut? Poslední scéna byla ale efektní. Xiao Zhan je kouzelný, kéž bychom měli více submisivních mužských hrdinů v romantických příbězích. Všechny tři hlavní ženské postavy jsou bezva, nevím, koho mám mít radši víc, no dobře Bi Yao! ()

pida123 

všechny recenze uživatele

Kdyby hlavní hrdina nebyl můj oblíbený herec, tak to nemá ani tu jednu hvězdu...seriál je lepší, jako o dost lepší... ()

Reklama

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, do čeho jsi to zase duši dal? Kam se poděla kvalita a krása starších Čínských filmů? Tygr a Drak, Poslední bojovník, Princezna z Měsíce, Kletba Zlatého květu, nebo Klan Létajících dýk??? ... Nefritová dynastie divákovi uvyklému na kvalitní a filmovou duši mající snímky, může způsobit pouze hluboké zklamání a bolest hlavy... Viděno, hodnoceno, do Odpadu vhozeno. 0% a Odpad si po právu zasluhující... ()

Galerie (81)

Reklama

Reklama