Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dvojhodinovom televíznom programe, ktorý bol odvysielaný na všetkých hlavných amerických staniciach si herci a hudobníci uctievajú česť padlých počas katastrofy z 11. septembra. Celebrity týmto spôsobom získavajú finančnú podporu pre rodinných príslušníkov obetí, ktorí zahynuli v New Yorku, Washingtone či v Pennsylvánii, kde sa zrútilo jedno z unesených lietadiel. (nessbeal)

(více)

Recenze (5)

golfista 

všechny recenze uživatele

Neopakovatelná atmosféra při přímém přenosu holdu umělců hrdinům. Tentokrát se sešli herci a muzikanti aby vzdali hold obětem a záchranářům, kteří přišli o život při teroristickém útoku na světové centrum v NY. Stejně jako na koncert "For Bangladéš" a koncert "For AID" se ani na tohle semknutí kulturní fronty nedá zapomenout. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Nadherne. Ukazka toho, ze se dokazi lide (umelci) z odlisnych zanrovych kategorii spojit a vydat ze sebe to nejlepsi aby vzdali hold tem lidem, kteri zemreli pri neomluvitelnem a zbabelem utoku na USA. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nemám rád ten americký patos a tu jejich hru na hrdiny, ale vyloženě lituju toho, že u nás bychom nikdy nic takhle monumentálního neuspořádali. V Česku by se tak dal dohromady komorní až pietní koncert, kde by vystoupilo pár nešťasníků. ideálně ještě ze SuperStar. ()

Kill Bill 

všechny recenze uživatele

Tohle se hodnotit jako kvalitní nebo nekvalitní nedá. Když si ale uvědomíme, v jakých chvílích se vždycky dokázala kulturní fronta spojit, aby vyjádřila mínění většiny..... Tahle podpora protiteroristické nálady se nedá hodnotit míň jak za pět. Btw: A ti muzikanti byli skvělí ! ()

Reklama

Reklama