Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dvojhodinovom televíznom programe, ktorý bol odvysielaný na všetkých hlavných amerických staniciach si herci a hudobníci uctievajú česť padlých počas katastrofy z 11. septembra. Celebrity týmto spôsobom získavajú finančnú podporu pre rodinných príslušníkov obetí, ktorí zahynuli v New Yorku, Washingtone či v Pennsylvánii, kde sa zrútilo jedno z unesených lietadiel. (nessbeal)

(více)

Recenze (5)

golfista 

všechny recenze uživatele

Neopakovatelná atmosféra při přímém přenosu holdu umělců hrdinům. Tentokrát se sešli herci a muzikanti aby vzdali hold obětem a záchranářům, kteří přišli o život při teroristickém útoku na světové centrum v NY. Stejně jako na koncert "For Bangladéš" a koncert "For AID" se ani na tohle semknutí kulturní fronty nedá zapomenout. ()

Kill Bill 

všechny recenze uživatele

Tohle se hodnotit jako kvalitní nebo nekvalitní nedá. Když si ale uvědomíme, v jakých chvílích se vždycky dokázala kulturní fronta spojit, aby vyjádřila mínění většiny..... Tahle podpora protiteroristické nálady se nedá hodnotit míň jak za pět. Btw: A ti muzikanti byli skvělí ! ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Nadherne. Ukazka toho, ze se dokazi lide (umelci) z odlisnych zanrovych kategorii spojit a vydat ze sebe to nejlepsi aby vzdali hold tem lidem, kteri zemreli pri neomluvitelnem a zbabelem utoku na USA. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nemám rád ten americký patos a tu jejich hru na hrdiny, ale vyloženě lituju toho, že u nás bychom nikdy nic takhle monumentálního neuspořádali. V Česku by se tak dal dohromady komorní až pietní koncert, kde by vystoupilo pár nešťasníků. ideálně ještě ze SuperStar. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení proběhlo v Los Angeles, New Yorku a Londýně. (Terva)
  • Pořad byl vysílán 21. září 2001 na více jak 30 televizních sítích. (Terva)

Reklama

Reklama