Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert pre New York sa uskutočnil na počesť obetí 11. septembra a okrem vystúpení samotných účinkujúcich obsahoval aj krátke spoty natočené významnými režisérmi, ktorí majú niečo spoločné s Mestom, ktoré nikdy nespí. (nessbeal)

Recenze (2)

Fingon 

všechny recenze uživatele

(hodnocení se vztahuje k segmentu, který pro koncert natočil Kevin Smith). Koncer pro New York se uskutečnil na počest obětí 11.9. a kromě vystupení samotných účinkujících obsahoval i krátké spoty natočené významnými režiséry, kteří mají něco společného s Městem, které nikdy nespí. Živé koncerty nemám rád, a to ani u zpěváků a skupin, které poslouchám. Nebudu tu tvrdit, že jsem viděl těch pět hodin, když mě zajímal pouze segment, který natočil Kevin Smith. Vypravil se v něm s kamerou do ulic Velkého jablka, aby se zeptal občanů na své domovské sousední město New Jersey, které není mezi místními obyvateli příliš oblíbené. A jak se dalo čekat, newyorčani neváhali a nadávali na Jersey že smrdí atd., nicméně když přišla řeč na 11. září, vypadlo z nich, že jerseyské hasičské a policejní sbory byly mezi prvními pomáhajícími. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jestli něco Američané umí, tak uctít své hrdiny. Amerika je postavená na hrdinech a možná bychom se tomu mohli také přiučit, protože pak se daleko snáze lidí učí vztahu ke své vlasti. ()

Reklama

Reklama