Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (8)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

The Lonely Island jsou skvělý, ale tohle se moc nepovedlo. Písničky nejsou zas tak vtipný a celkově tomu chybí nějaký směr i myšlenka. Kdyby kluci nahráli normální album nebo natočili “klasický” baseballový film ve stylu 7 days in hell nebo Tour de Doping, tak by udělali líp. ()

DoctorLenny 

všechny recenze uživatele

9/10. Baseball je extrémně americký sport, který neznám a nesleduji, ovšem stačilo jen trochu "googlení" abych pochopila, že se zde snaží Lonely Island převyprávět příběh o vrcholných sportovcích dotlačených se slávě drogami, jejichž znakem byl jakýsi "placák" předloktím. Základní dějová linka spočívá v tom, že existuje jakýsi José Canseco a jakýsi Mark McGwire, kteří 30 let zpátky hráli vrcholnou ligu baseballu za Oaklands A's a proslavili se jako Bash Brothers, později oba uznali, že jeli na steroidech. Jakmile víte tuto základní informaci, nic vám už nemůže bránit si užít toto dílo v téměř celém jeho dosahu. Sami Lonely Island označili tento krátkokomentážní snímek jako jistou visual poem, tedy vizuální báseň, a jelikož je to samozřejmě provedeno v jejich osobitém stylu, jejich fanoušek si to zkrátka nemůže neužít. A jakožto příznivec jejich místy drsného a sprostého rapového projevu jsem nadšená. Písně jsou neotřelé, fungují a kdyby se celé dílo nereprezentovalo jako parodie, vůbec bych si neuvědomovala, že se má jednat o tzv. joke rap. Osobně jsem se téměř nezasmála kromě několika okamžiků, za to jsem často stála s otevřenou pusou nad celým provedením, beaty a textem. Za mně to byla pecka za peckou, zvláště jsem si oblíbila songy Jose & Mark, Focused on the Game a Daddy, ale ani ostatní písně z celého alba nijak nepokulhávají a to tempo je čistě brutální. Vizualizace na Netflixu v podobě třiceti minut má skvělou animaci, grafiku i efekty a uteče jako nic. Pro Lonely Island fans skvěle strávená půl hodina a nespočet hodin na Spotify. ()

Reklama

tehol 

všechny recenze uživatele

nejsem nejaky hardcore fanousek lonely island, ale mam jejich pisnicky a humor rad. ale tady jsem se usmal za cekou dobu jednou (gym song)... nejak vubec nechapu, o co ma vlastne jit a jestli to ma nejaky dej nebo aspon nejakou logiku. je to uplne jine nez predchozi projekty (7 days in hell, popstar, tour de doping) a horsi, ve vsem. ◘◘◘◘◘ ps. prestoze vetsinou, jde v pisnickach lonely island predevsim o vtipny text (ktery tady stejne nebyl), tak jsem u nich vzdy ocenoval i dobre zvladlou a chytlavou hudbu, ktera v pohode konkurovala strednimu proudu. tohle bylo ale k uzoufani, asi meli rict haimam, at jim radsi neco slozi namisto poskakovani ()

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Moc jsem to nepobral. The Lonely Island tvorbu mám docela rád, ale tenhle "příběhový" hudební klip mi nabídl jen bolehlav a parádní audiovizuál... příště by to chtělo nějaký určitý směr a soudržnou myšlenku. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to více sportovněji zaměřenější. Těch písniček je tam moc. Má to šílený tempo, audiovizuálně je to masakr, a z některých nápadů mě šla hlava kolem. Bohužel je to taky zbytečně přeplácané a nevyužije to ten sportovní potenciál jako Tour de Pharmacy nebo 7 days in Hell. Škoda. ()

Reklama

Reklama