Reklama

Reklama

Wo de qing chun dou shi ni

  • Čína 我的青春都是你 (více)

Recenze (3)

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

I když mám oba hlavní herce ráda, tak pro mě film bohužel nebyl ničím výjimečným. Děj je hodně předvídatelný, ale na druhou stranu je to celkem slušný průměr, nijak nevyčnívá, ale ani vás ničím nenaštve. Je pravda že komické mi to moc nepřišlo, ale to protože ten humor je určen spíše mladšímu divákovi. Vivian Sung hraje výborně, ale Song Wei Long je trochu upozaděný a hraje tak jenom přeměnu ze šprta na krasavce. Bohužel se jim nepodařilo si mezi sebou vytvořit extra chemii. Jejich vztah se ani moc nevyvíjel a právě to, jak se hlavní hrdinka snažila neustále dát jeho dohromady s jinou spolužačkou bylo zdlouhavé a trochu zmatečné. V příběhu zůstalo i pár věcí neuzavřených a určitě to mohlo být lepší, ten děj byl trochu odbytý. Existují i lepší středo-vysokoškolské romantické filmy, ale jak říkám zase vás to sledování vyloženě nerozlobí. ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dlouho rozhodovala dvě lepší, nebo tří horší hvězdičky. Zůstala jsem u dvou, protože bych se musela červenat při pohledu na ty daleko lepší filmy, u kterých jsem dala tři. Když ono to bylo sladké, ale tak primitivní a předvídatelné, v podstatě příběh tam skoro žádný nebyl a Vivian Sung mě tu příliš nenadchla (možná je to tím, že ani její herecký kolega nebyl nijak zvlášť přesvědčivý) a jediné, co si z toho odnesu je asi to, že v Číně na vysokých školách mají opravdu zvláštní studijní předměty... ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Fajn romantická komedie s velmi předvídatelným a jednoduchým dějem, takže to člověka nijak nedojme a na druhou stranu bohužel ani příliš nepobaví. Humor sice není vyloženě trapný, občas jsem se usmál, ale přímo mě nerozesmála snad žádná scéna. Sleduje se to však dobře, neb je to celé tak hezky rozjuchané a milé, že to snad nemůže nikoho urazit. Třetí hvězdu dávám vyloženě za Vivian Sung, ze které jsem byl unešený už v mém oblíbeném Café. Waiting. Love a tohle dílo je jen další její výborný herecký koncert. Čistě kvůli ní to stojí za to. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama