Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Enzo555 

všechny recenze uživatele

Snažím sa analyzovať a obľúbiť si Spongeboba, lebo patrí medzi major gay icons, ale nejako ma tá detinskosť a málo deja zatiaľ nechytili. Oceňujem optimizmus a občasné dada momenty ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Celkom srnada. Povedzme si na rovinu. SpongeBob je čistokrvný tupec, rovnako ako všetci, ktorí na dne oceánu žijú s ním. Ale nevadí, na naivnosti to celé stojí. A ešte teda musím povedať, že často neverím vlastným očiam, aké to vie byť miestami nechutné. Ale inak strašne originálne a pravdepodobne aj nenapodobiteľné. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Přijdete v sedm hodin večer z práce, jste utahaní a nemáte na nic jiného chuť, než si pustit televizi a na něco se podívat, kde jenž je pouze ten problém, že tam bohužel nic v tuto dobu nedávají. Možná si řeknete, že za deset minut dávají Spongeboba a možná si ho také pustíte. Zjistíte, že je to opravdu vtipné a nenáročné na animovanou tvorbu. Pusíte si ho druhý den, třetí den v neděli také a už v tom jedete. Spongebob je animovaná závislovka, kterou si všichni zamilujete ať už vtipem a nebo rovnou Spongebobovo smíchem, Patrikovo hlupáctvím, Sépiákovo nabručeností či Krabsovo penězochtěním. Hned po rodince Simpsonových je to moje druhá nejoblíbenější animovaná tvorba a dál už bych asi měl končit a snad jenom užívejte si vtipného Spongeboba ! ()

Jenn 

všechny recenze uživatele

Nechápu svoje dementní hodnocení (3 hvězdičky), když sem schopná se na to dívat klidně celej večer furt a dokola (což ostatně i teď dělám). A na to, že českej dabing se mi relativně hnusí, je tenhle moc povedenej! ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

na několik dílů jsem se koukal se svou dcerkou, není to až tak úplně blbý, jak jsem si původně myslel, ale na pravidelné sledování to není ... ()

F2003F 

všechny recenze uživatele

„Sépiak stalo sa ti niekedy, že to v práci už nebola taká zábava ako pred tým?” „Áno” „A čo sa stalo?” „Dostal som prácu.” ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno - je to totální hovadina. Ale ještě jsem neviděla hovadinu, která by byla tak správně ulítlá, optimistická, vtipná, rozkošná, překvapivá a přátelská. A pokud bych měla hodnotit něco úplně v superlativech, tak je to až neskutečná chuť do práce a naprostá loajalita ke svému zaměstnavateli té žluté houby s obracečkou. ()

Heso 

všechny recenze uživatele

Je úplně jedno, kolik je Vám let, SpongeBob je prostě pro všechny. Bláznivý, originální, vtipný a hlavně skvělý nápad! Ten, kdo tohle všechno vymyslel se musel buďto fakt pořádně zhulit, nebo měl sakra dobrou fantazii. Normálně by nikoho asi nenapadlo udělat seriál o mořské houbě v ananasu, kde žije na dně moře i veverka a je tu restaurace Křupavý krab, ze které se skrblíkovi panu Krabsovi snaží mnohokrát a neúspěšně ukrást tajný recept na krabí hambáče malý padouch Plankton. Paráda! ()

Kajman26 

všechny recenze uživatele

Světle zářivý záblesk mezi animovanými seriály pro „celou rodinu“ Novější díly však ne, to je veliká škoda ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad príbehy, postavy a humor môžu alebo aj pôsobia detinsky. Keď si však niekto pozrie zopár epizód, tak pochopí, aké je to celé geniálne. Nehovorím, že to všetko dáva perfektný zmysel, ale o to tvorcom niekedy dokonca ide. Skrátka morskú hubu SpongeBoba a spol. si zamilujete (nadhľad a zmysel pre humor sú nato veľmi potrebné). Akurát občas sa tam objavia miestni superhrdinovia, ktorí mi do toho nepasujú. ()

Kvidoland 

všechny recenze uživatele

Ach, nostalgie dělá své. Každý díl je prostě skvělej. Hlavně se mi líbí, že Spongebob naráží na reálné politické a společenské věci, např. školství a zdravotnictví v USA. A nestydím se za to, že se na ten seriál koukám, i když mi je 15. 4/5 ()

MrD 

všechny recenze uživatele

Jste připraveni děti? No tak jste připraveni?? Kdo to žije v ananasu na mořském dně? /: Boban v kalhotách :/ Je savý, žlutý a porézní. /: Boban v kalhotách :/ Chceš-li si užít námořních nesmyslů, /: Boban v kalhotách :/ Plácni sebou na gauč jako ryba! /: Boban v kalhotách :/ Boban v kalhotách, Boban v kalhotách, Boban v kalhotách, Bobán... v kal-hotáách. ()

Werewolf2 

všechny recenze uživatele

Ja vim, ze to je pro spis pro deti, ale ty neuveritelne necekane scenky, vyborny dabing a totalne ulitle postavicky nemaji v prastenosti snad konkurenci. ()

Reklama

Reklama