Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

zsh3 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální seriál. Přivedli mě k tomu děti, nechápal jsem co furt blbnou s tou sušenkou :-DDD To je tak blbý, až je to geniální. Hudba mě tak dostala, že jsem ji musel stahovat z netu. V sobotu jsem vstával s dětma abych to stihl ráno ke snídani. Totální pohodička a Sandy, veverka co žije ve skafandru na dně moře, ta mě uplně zabila. Zítiší bikin je termín, který se u nás používá pro označení zahrady. ()

NitroTurbo 

všechny recenze uživatele

Boží animovaný seriál.Nejlepší díly jsou se SpongeBobem a Patrikem ty fakt stojí za to.Naopak díly s Planktonem mě vůbec nebaví.Se SpongeBobovi v kalhotách se prostě vždy zasměju, takže 5 hvězdiček ***** ()

brutalbagr 

všechny recenze uživatele

Býval jsem zásadně proti drogám, leč tenhle seriál mě donutil přemýšlet nad nimi jinak. Autoři je užívají velmi kreativně. ()

Zoe.Dorien 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabou všichni psychologové a psychiatři se svými ,,léky'', nejlepší lék proti depce je SpongeBob! Žlutá, vysmátá a naivní houba se svým nejlepším a nejnablblejším kámošem a vždy nevrlým sousedem, mě pokaždé dokáží rozesmát. Seriál je plný vtipů a pobavit se určitě můžou nejen děti. ()

Entfak1 odpad!

všechny recenze uživatele

Rodinný? To jako i pro děti? Při sledování tohoto, ani nevím jak to pojmenovat, člověk úplně cítí jak mu inteligence nabírá gravitační zrychlení a po 25 minutách se ozve jen cink. To jak poslední point dorazil na povrch. Neříkám, že to občas není vtipné... Ale dětem bych to nepouštěl. Vlastně, nikomu bych to nepouštěl! Vysíláno od roku 99 a očividně už to má negativní celosvětové důsledky. Odpad ()

monika_cz 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál, mám moc ráda celý tento pomatený podmořský svět a hlavně SpongeBoba. Bavím se u každého dílu, doporučuju všem, kteří se potřebují odreagovat a pobavit. ()

shiepek 

všechny recenze uživatele

No, malému se to strašně líbí, mě to přijde hlavně blbý... Blbý je to alespoň "opravdu", na nic si to nehraje a je proto třeba přiznat cenu za upřímnost a tudíž i za jistou míru originality. ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál miluju.Až na díly s trapným pirátem očkem,je to dost "drsná" komedie.Moje nejoblíbenější postava je hvězdice Patrick,ale ostatní jsou také super.U mnoha dílů jsem se málem potrhal smíchy.Možná je to oficiálně pro děti ale nato je až moc fórů mířeno na dospělé publikum.90%. ()

Filmes 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je na každou náladu. Spongeboba jsem si tak oblíbil že je na prvním místě seriálů- pro mně jsou seriály: 1.Spongebob v kalhotách 2. Scooby-Doo(všechny seriály) 3. Simpsonovi ostatní ()

Staceyn 

všechny recenze uživatele

Chytrá Sandy, hlupák Patrick, hamoun Krabs, kamarádský Bob a věčně naštvaný Sépiák.. tahle banda jistě pobaví větší i menší diváky ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

Sem asi jedna z mála, ale tenhle seriál mě vlastně vůbec nebaví. Nijak mi nevadí to sledovat, ale nikdy bych si to sama od sebe nepustila. ()

Reklama

Reklama