Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Mám komentátorský blok a zároveň dilema, všechny mnou hodnocené filmy opatřuji komentářem, tudíž jsem na vážkách, zda mám vůbec příhody mořské houbičky na mytí hodnotit. Pokusím se tedy alespoň vyjádřit pocity, které mám z téhle hravé animované grotesky, byť mne to stojí velké úsilí : Chachacháá ! Toto citoslovce není v žádném případě myšleno ironicky, nýbrž zcela pregnantně popisuje radostné projevy mé maličkosti při sledování eskapád tohoto tvorečka v modravých vodách pobřežního moře. Závěrem je nutno říci, že přes veškerou snahu překonat až absurdní nechuť k psaní , se mi opět povedlo stvořit něco pro mne naprosto typického, a tím je celkem dlouhý, ovšem zcela bezobsažný komentář, jinými slovy hovno zapsané několika větami. Uklidňuje mne však fakt, že se v tomto svém počínání necítím na ČSFD jedinečným. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spongeboba jsem poznal když jsem byl hodně malej, tak si pomatuju jak jsem vždycky čekal na RTL nebo Nickledonu nebo co vlastně bylo.. who cares.. na desatou hodinu abych mohl vidět Spongeboba s německým dabingem. Později už jsem si to stahoval v "dospělosti" a koukal na to a vždy mě to pobavilo. Tahle houba a jeho přátele žijící pod vodou je prostě boží. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Radši bych se koukal na všechny filmy Pokémonů dokolečka, než si víc jak jednou pustit díl téhle vymaštěné houby, která opět strhla bandu retardovaných jedinců s rozhledem kovalčáka.Na druhou stránku se to moc nesnaží vypatlat děti víc než je únosná hranice proto, abyste tvůrce žalovali.Jeden bod plus a druhej za dobrej dabng a Sépijáka.Že bych to ale vyhledával, nebo si to sám pustil...eh tak to nikdy.35%. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem se 4 letým vnoučkem a nestačil se divit, co je dnes prezentováno jako seriál pro děti. Značně nekorektní humor na pomezí geniality a demence mne každopádně nejednou pořádně rozesmál. Za mne palec nahoru. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tohle skutečně nemůže vymýšlet nikdo normální. A snad to ani není pro děti, asi jako Dexterova laboratoř. Je to hodně ulítlé, ale zábavnou formou. Je tu několik tematických okruhů - v restauraci, s klepeťálem, námořní historky, hororově až scifi laděné povídky. A ty se mi líbí ze všech nejvíc. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Díly, kde se objevuje pirát Očko, jsou naprostý a totální odpad, díly se Supermořcem a Ploutvoklukem jsou, no dejme tomu, nudné, ale vše ostatní je pecka. Spongebob je takový idiot a jeho okolní svět je tak dokonale nelogický a bez pravidel, že vznikají neuvěřitelné situace a člověk si tento seriál po pár dílech musí zamilovat. s5 ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Jó... Kdo žije v ananasu na dně moří? SpongeBob SquarePants! A velikou láskou tajně hoří..." Nenechte se zmást tím infantilním humorem a všema těma barvičkama, tahle houba je pěkně zákeřná a tenhle seriál pro děcka asi tolik jako South Park... Jen by mě zajímalo, kolik toho člověk musí vyhulit, aby stvořil postavičky typu Patricka, Sépiáka anebo samotnýho SpongeBoba... A oba palce hore za českej dabing, kurde takhle kvalitně se nedabují ani ty nejprovařenější blockbustery z blockbusterů nejprovařenějších. "A... jó, kdo žije v ananasu..." ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tento bláznivý seriál je naprosto nepřekonatelný. Neviděla jsem sice uplně každý díl, ale dost na to, abych si Spongeboba a jeho kamarády zamilovala. Na závěr si dovolím citovat Jaka Harpera ze seriálu Dva a půl chlapa: "Jmenuje se Spongebob SquarePants a jeho nejlepším kamarádem je Patrick. Patrick je hvězdice, žije spolu se Spongebobem na stejné adrese a je neuvěřitelně hloupý. Sépiák bydlí hned vedle nich. Sépiák je sépie, hraje na klarinet a Spongeboba nemůže vystát. Oba pracují v restauraci Krusty Krab pro pana Krabse, který je hodně lakomý. Spongebobovi to ale nevadí, protože být obracečem burgerů byl vždycky jeho sen." No, co víc dodat. - "Goodbye everyone, I'll remember you all in therapy." ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Optimistický a bezstarostný plážový seriál. Pre deti je tu dobráčisko Spongebob a kopa ponaučení, pre dospelých zasa absurdný humor, z času na čas nejaká paródia a sladký závan nie až tak vzdialeného detstva. A tak to má byť :) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já fakt nemůžu jinak, než dát toto vysoké hodnocení. I když už nejsem dítě (aspoň věkem ne), tak se mi ta žlutá hodná, nevinná houba hrozně líbí.. Je to dost pro děti, občas je zde i nějaký ten hlubší humor, ale je do oka bijící, jak velmi dětinské to je. No a to je právě ono. Úplně si ujíždím na tom, jak je Spongebob a Garry roztomilý.. na to už člověk asi musí mít povahu :). Začala jsem sice na objektivních 4 hvězdách, ale tím, jak mi Spongebob umí rozveselit náladu a pohladit moji dětskou duši, mu musím udělit plný počet.. (vezmu-li ještě v úvahu, že je to z roku 99..:) ()

Reklama

Reklama