Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Tenhle od pohledu protivnej, zdrogovanej antropomorfní "ementál" můžete buď milovat nebo nenávidět. ... Ústřední postavou seriálu je ultrakreténské duo, které dovedlo termín "blbý a blbější" do dosud nepoznaných dimenzí. Spongebob i Patrik jsou chytří asi jako... no... skutečná mořská houba a skutečná mořská hvězdice po mozkové obrně. Dobrodružství těchhle dvou retardů může díky neexistenci pravidel leckdy nabývat až dadaistických kvalit, s lehkým dotekem surreálna a řádnou dávkou demence. A já jednoduše miluju, když se zhovadilost umí dotáhnout za úměrnou mez. Pozdraven buď Spongebob ve své hranatosti! ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

To se neomrzí:-)))) Naprostá genialita u které se musí člověk prostě jenom smát, protože mu nic jiného nezbývá. Spongebob není jenom můj zbožňovaný seriál, je v něm mnohem, mnohem víc. Je to kult. Nejlepší je Patrick. Český dabing rovněž skvělý. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ujetá uchylarna, která kdysi dávno něco znamenala. Dnes? Již jen připomínka toho, že Dexterova laborka a hl.! Powerpuff Girls, jsou stále lídry v této oblasti, masové zábavy. Vřele, doporučuji! 😁 ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem tento absurdný seriál, kde sa všetko točí okolo ritného skialpinistu Spongeboba a dementnej hviezdice Patrika. Najdȏležitejšie sú ale prašule p. Krabsa (mimochodom, dabing Bedřicha Šeteny je úžasný!). Je to skvelá odreagovačka plná stupídnych situácií a unikátneho humoru. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

rititiki vadí důraz na kšeftování, ale pro mě je hláška krabáka: "prašulky" s tím dětským nadšením to, co mě skvělým způsobem rozesmálo. Naivně se tvářící seriál, který hýří optimismem a se dotýká i hlubokých věcí v tom mezilidským styku. Chci se na to dívat :-) Spongebob - čistá duše stejně jako Patrik. Asi jsou i tací, ale nevím, jestli vždy a za každých okolností jako Spongebob. Seriál tak na čtyři, ale film, to je prostě mrda. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Už jsem o tomto seriálu a filmu něco slyšel. Ale říkal jsem si, že jde o nějakou další americkou blbovinu. Já hlupák!!! Vše změnilo jedno ráno, kdy jsem vstal dřív a náhodou v televizi běžel Spongebob. Něco takového jsem ještě neviděl. Naprostá zvrácenost, všechny roztomilé seriály pro mrňata obrácené naruby, geniální hlášky, hudba, scénář! Okamžitě jsem se zamiloval. Můžu vidět kdykoliv a nikdy se neomrzí. Doporučuju všem, kteří dosud neměli tu čest. Zátiší Bikin a jeho obyvatelé v čele se Spongebobem na Vás čekají! ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděla v rakouský televizi, takže jsem nerozuměla ani slovu.... A podruhý (asi tak po dvou letech) se česká televize uráčila to vysílat. To už jsem rozuměla... :). Co se mi nejvíc líbí, jsou ty postavy (šnek, no a co?!) a krásný barvičky..:) Tak fajn, skončila jsem, je to pro malý děti! ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

Tahle věc mě začíná dovádět k šílenství. Žádné nové díly a všem postavičkám bych nejraději vrazil. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Kdo by věřil, že přijdu na chuť malé žluté houbě téměř ve věku dospělosti. Čím jsem starší, tím víc mě baví pozorovat Spongebobovo žití ve velkém ananasu na dně moří. Neskutečně se bavím nad jeho zvláštností. Patrik je takový hlupák, čímž si dokáže získat veškerou pozornost. A neméně důležitý Sépiák, který mě baví jeho nabručeností a neustálou znuděností. Některé díly opravdu stojí za to, například když je záběr na Geryho ulitu, či Spongebobovy nohy. Nestalo se mi, že by mě nějaký díl nebavil. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna velká bezkonkurenční halucinace. Zbožňuju Spongeho a když jsem viděla Twilight s českým dabingem, tak jsem místo Edwarda viděla Spongeho (díky Honzovi Maxiánovi) a celý film jsem se jen smála. Jojo občas si říkám, že ty starosti, které má Houba Robert v ananasu na dně moří, bych také chtěla mít. :D ()

Martyska 

všechny recenze uživatele

Podarené dobrodružstvá žltej špongie žijúcej v podmorskom Nohavičkove pracujúcej u Chrumkavého Kraba. Pozitívne, pekne spracované a hlavne vhodné pre deti aj dospelých. 10/10 ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Pro někoho trapná stupidita, pro někoho (včetně mě) vtipná a zejména velmi originální kreslená groteska. Mé potomky to baví, ale často se zasměji víc než oni a autoři cíleně baví i dospělou část diváků. Je to poučné, vtipné a originální. Pro mě OK. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Čím více dílů jsem viděl, tím více si nemyslím, že je seriál pro děti. Rozromilá houba se slipy na kvádrovitém těle, pablb Patrik, prašulový krab Krabs. A k tomu panoptikum čehokoli, co autory napadne. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

A s pravdou ven, kdo jste podle obrázku nejdřív mysleli, ze SpongeBob je kus ementálu? Nevěřím, že jsem jediný! Celkem pošahaná, občas až vyhulená úchylačinka, ale stokrát lepší než vykozené Winx nebo vymozkovaní Bakugani. SpongeBob je takové otravné hovado, že mě občas i baví. Ale fakt, vypadá jak kus sýru, že jo? ()

Reklama

Reklama