Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Steel32 

všechny recenze uživatele

Spongebob mě jako malý dítě bral snad míň, než teď. Nevím co mi na tý žlutý houbě vadilo, ale teď se mi strašně líbí (ale možná to bude tím, že v dnešní době, co točej ty kraviny pro děti, dokážu Spongeboba mnohem víc ocenit.) Postavičky se nevtírají, jsou zábavný, Patrik je neuvěřitelně zábavnej svojí blbostí, Sépiák nabručeností, Sandy svou drzostí (a taky tím, že je jediná veverka pod vodou) a Pan Krabs zase tím svým "Prašulky, prašulky". Na odlehčenější zabavení je to rozhodně správná volba. ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Seriál dobrý jak pro dítě tak pro dospělého. Jednotlivé postavičky a situce, které vytváří jsou tak hloupé, až jsou vtipné. Jedinej animák, na který mi nevadí koukat s pěti letým bráchou v sedm hodin ráno před školou. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem Spongeboba míjela, ale nakonec je z toho láska jako trám. Postavy jsou skvělé vykreslené, dialogy mají nápad a mě ten infantilní humor prostě sedí. Za naprostou špičku považuju legendární díl Sepiák má volno s nesmrtelnou otázkou: Ahoj Sepiáku, už máš hotové pochůzky? :) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Další zářez na mé pažbě ve sledování animáků, díky mému človíčkovi. Nejdřív jsem se bránila zuby nehty, ale nakonec mě to úplně pohltilo a chechtala jsem se jako blázen. Navíc když vím, že je to podle "skutečných událostí ze života podmořských měkkýšů a jiné podmořské havěti" :-)))) Za mě jasných 100% ()

Cecilka 

všechny recenze uživatele

Kouzelný kreslený seriál, který si hláškami nezadá se simpsnama, natolik promyšlený, že je nezávadný pro děti a přitom velmi obohacující i pro dospělé... Zkrátka skvělé odlehčení po náročném dni, seriál plný rad do života a vtipných situací.. Morous Tadeáš, ztělesněná inteligence v podobě Patrika a nezapomenutelný Sponge v doprovodu skryté hlavní postavy Garryho... Prostě parádička PS:Konečně ho dávají i u nás :)))) ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad sa to páči asi málokomu. Tá postavička - špongia je taká trochu divná a ani tá animácia nie je bohviečo............. Ale to je len prvý pohľad................. Tých pár dielov, čo si videl bolo fakt vtipných a tie nápady, to som ešte v kreslenom seriály nevidel ............... ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Je to síce vymývač mozgov ale pobavilo. Bohužiaľ to nie je moc pre deti, až teraz keď som starší som začal chápať nejaké súvislosti a vtipy. ()

Lindushka 

všechny recenze uživatele

Tak na toto sa vždy teším keď som na návšteve u sestry asi ešte viac ako moja neter a synovec, ktorí to milujú.. :) A to som sa do toho zapozerala iba "by the way" keď to mali zapnuté :) ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

90% Je to normální? No samozřejmě, že není, proto je to taková sranda. Jak charakterizovat seriál, kde hlavními hrdiny je mořská houba (Spongebob Squarepants), jaho kamárad hvězdice (Patrick Star), chobotnice s obsesí v hraní na klarinet (Squidward), chamtivý krabí majitel občerstvení (Mr. Krabbs) atd... ? To snad ani nejde, podívejte se sami a zjistíte třeba i to, jak vypadá mořská veverka :). Co ty na to Garry? .... miou miou ()

Gahan 

všechny recenze uživatele

U mňa sa jednoznačne prejavuje syndróm SpongeBob mánie, vrátane zásobovania sa úplne "zbytočnými" čačkami s motívom tohto seriáliku. Aj keď neviem, či existuje vôbec nejaká dabovaná verzia, rozhodne odporúčam v originálnom znení. ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tomhle absurdním seriálu (což nekritizuji) je ten šílenej merchandising. Vytlačil Simpsonovi z prodeje z celého Španělska! ()

Gismo.kv 

všechny recenze uživatele

Takovou hovadinu snad nelze hodnotit jinak, než plným počtem. Zaslouží si to také svým kvalitním českým dabingem. ()

Fredy176 odpad!

všechny recenze uživatele

tohle rozhodně vlastnímu dítěti pouštět nebudu. Chápu, že jsou z toho nadšení vyhulení dospěláci, kterým to připadá jako slušnej úlet. ()

Reklama

Reklama